Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

tak z té hry jsem měl  dojem, že už jim prostě došly zdroje a potřebovali to vydat , aby mohli pokračovat. Což si myslím, že se jim podařilo.

Myslím si, že v tomhle připadě bychom měli být schovívavější, kluci to neměli jednoduché.

• PsychoKiller

Na noční vidění se fakt těším, mám dohráno 3/4 ale to je jen první průchod z mnoha budoucích. Tahle hra je klenot.

• Johny666

tak hlavně, že to tady mělo hodnocení 9. Lidský modely a chování, jakš takš, ale všechny zvířata a mutantni vypadaj graficky pomalu jak z quake 2.  a i se tak chovaj. A kompilace shaderů při každým spuštění byla taky super věc. takže možná, že za další tři roky to bude fakt dobrá hra. 

• Veskoslav

Tak zase nepřeháněj....Fakt to nevypadá jako z Quake II...Komplikace shaderů je už nějaký ten měsíc dávno vyřešená.

• Inquisitor

Optimalizaci to potřebuje jako sůl

• Morraw

Výborně. Zrovna včera jsem dohrál poprvé celou trilogii a chystám se na S2. Tak asi ještě chvíli počkám na další update.

• Jevo83

A oplati sa hrat povodna trilogia? Na Steame maju len enhanced edition a citam tam na nu len zle recenzie…

• Morraw

Za mě se to vyplatí. Ta atmosféra i příběh jsou parádní a je to dobrý zážitek projít to takhle hned za sebou. Ale nějaké mechaniky i gunplay jsou už zastaralé. S každým dílem se celkový dojem trochu zlepšuje a Prypiat už se hraje jako klasický FPS open-world s lepšími questy i hratelností.

Jinak já s klíčem dostal vždy standardní i enhanced edici. A hrál jsem všechny díly enhanced a neměl jsem problém. V Clear Sky dva quest bugy, ale nic co by mi nedovolilo hru dohrát.

• Jevo83

Diky, tak asi to skusim, nech si doplnim vzdelanie…😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit