Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Už když jsem rozklikával diskuzi k  této hře, bylo mi jasné, co zde dostanu. A nemýlil jsem se :-) No nic... :-D

• Proč jen opoziční poslanci, proč tam nedá třeba Fialu s Nutellou nebo Blažka s bitcoiny? Chápu, to jsou ti jediní správní demokraté a z nich se legrace nedělá.

• Třeba tam jsou? Já viděl pouze krátkou ukázku v které byla Konečná, Zeman, pán s holí který vzal Babiše po hlavě, a pár dalších. Asi je příliš brzy dělat závěry?

• Corvus

🤡

• Lukass

A kdepak je dozimetr mlok Rakusan, Fiala a jeho kampelicka. Evicka bitcoinova cisticka a dalsi...?

Autor je trosku zaujatej ne...

• Plánováno jako DLC.

• Whippeti-tlamicky

Mohu se slečny redaktorky zdvořile zeptat, když v textu zmiňuje i Franze Kafku, jestli jej četla? Znàm jen Proměnu, která je místy i vtipná a líbí se mne specifický Kafkův humor a poté Proces kde mne svoji odevzdanosti iritoval hlavní hrdina. Pokud bych totiž stále aktuální nekompetentní vládu ČR, tedy SPOLU etc., prirovnal ke známému románu, napadá mne spíše "Hlava 22" a obecňě ke stavu společnosti "Krásný nový svět".

• cms.sarka-tmejova

Četla no, mě baví jeho nejednoznačnost, kde se podtext velmi snadno dá vztáhnout na politiku. Zkus Zámek...

• Whippeti-tlamicky

Děkuji za odpověď. Zámek jsem měl i rozečtený. Je to tolik let... Tuto knihu ale nemám. Tedy mne ji tehdy musel někdo pujčit, nebo naopak. Již nevím. Podívám se do antikvariátu v Hybernské ulici. Vy by jste mne ji asi v případě nouze nepůjčila? Čtu rychle. Teď jsem si pořídil nadherný komplet Hledáni ztraceného času, ale po pravďě Virginii Woolfovou mám raději (mne svým důrazem na popis citů, než děje, přijdou podobní), kdy ale Proust je dle mého až moc samoučelně vyumělkovaný.

• Zde máte odkaz na hru Playing Kafka která je zdarma na Steamu - krom angličtiny je také plně nadabovaná do češtiny a obsahuje tři díla: Dopis Otci, Zámek a Proces.

Nechává občas rozhodnutí o vývoji příběhu na hráči a tak se nejedná o doslovné přepracování Kafkových knih slovo po slovu, ale osobně mě velmi zaujala. Ten český dabing je tam naprosto skvělý.

Grafika je hodně simplistická, ale v případě této hry je stejně spíše pouze jako "doprovod".

https://store.steampowered.com/app/2911850/Playing_Kafka/

• Whippeti-tlamicky

Pane děkuji!  Mne by bavila herní Proměna. Hra o přežití v obývacím pokoji. Minimalistický Alien Isolation ovšem za hmyz. 

• Nějaká adventura na ten způsob už taky je - není pouze z prostředí pokoje, ale podle recenzí je to prý dobrá hra. Osobně jsem ji zatím nehrál, ale mám ji v knihovně. Netuším jestli má český dabing. Nyní je na Steamu ve slevě za 5 €.

https://store.steampowered.com/app/1025410/Metamorphosis/

• Sierra117

ehh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit