Přejít na výpis diskuzí
Noční píseň z Cataclysm v podání studentského sboru
10.3.2012 | Redakce Games.cz
17 příspěvků
-
Objevuje se tu článek jednou za týden vždy o víkendu. Nelíbí? Tak to dop*če ignorujte. Opravdu těžké, že?
-
Nemyslíte, že by bylo mnohem lepší řešení, dát na titulní stranu viditelný odkaz na dotyčný web a nevydávat zde duplicitní články, které (jak již bylo zmíněno níže) jsou otravné a většině lidí nic neříkající? Kdyby byla v bleskovkách zmíňka o tom, že "wowfan" web napsal to a to, tak jsme opět někde jinde, ale zabírat tunou článků o ničem titulní stranu?
Najde se mnoho "předělávek" skladeb z her, ale pouze ta z WoW je zde. A tak je to se vším... -
Tak bude je to regulerni decko, nebo si dal celkem slusnou praci vypotit takovou "emovsko-gayvskou" zpravu plnou pocestenych cool slov a nulovym slohem! *15*
-
Vsak se chytne dost retardu co to tu zaspamujou. No a redakce jim skoci "na spek", takze priste diskuse opet nebude...
-
Já bych řekl, že si spíš retardovaný ty :) kdyby si to napsal aspoň ve slušném podání, ale néé určitě si už velký kluk, tak proč né vulgárně, že ?
-
Jistě,chápu,jenže tvůj příspěvek aspoň dává smysl kdežto to co napsal kir je naprosto zbytečnej blábol.
-
Já bych se tu nespokojenců (jsa sám jeden z nich) zastal ač jejich vyjadřovací prostředky jsou opovrženíhodné.
O WoW tu vychází článek pomalu co týden- snad všechny ty články jsou pro obecnou hráčskou veřejnost poddružné, jsou dle zdroje pravděpodobně duplicitní s WoWfan, dle toho jednoho, který jsme zkusil číst, je jejich kvalita pro lidi vně universa otřesná. Je to asi takové jako by se tu každý týden objevovalo detailní rozebrání linebattle, případně porovnání tříd z Mount and Musket fora. A pak je tu (asi v největší míře) typická zahořklost fanoušků- když tu je každý týden WoW proč tu není ta moje hra X. -
Tak to se pleteš fešáku,zrovna mě to zajímá . . .zato mě nezajímá ten tvůj troling.
Nějak nechápu kde se v těch lidech bere ta touha se zviditelňovat všude.I tam kde je to vůbec nezajímá.
Proč si ty svý slinty nenecháte pro sebe.Když Vás daná věc netankuje tak se k ní sakra nevyjadřujte. -
Jak to tak čtu, tenhle web opravdu silně potřebuje odzmrdit. Chtělo by to moderátora.
-
Na Soula nebo Zura to určitě nemá, ale neurazí. Ovšem poslouchat to pořád dokola jako výše zmíněné........ne. *1*
-
A je to tu zas čuráck* wowko a články o ničem ,, přiště napiště novinku o wowku wow má 10.000 souborů a 10x více retardů hrajících si na hrdiny přes Droudže nebo Waryora X-D X-D
TOTAL FAIL AGAIN .... hlavě že má ta pič**** fan page a přitom je to každý týden debilní článek totálně o ničem , kdybyste takhle postovaly novinky o GTA V dici -
Taky se divím že tu je diskuze. :-D
Asi jim to tam nikdo nečte, tak to musí nutit někomu jinému. :-) -
obvious troll is obvious
-
WoW zpráva a zůstala u ní diskuse? Není to omyl?
Mimochodem když už mám zase tu možnost- nepřemýšleli jste o nepřidávání WoW článků o každé maličkosti? Od toho je dle mého fanweb. -
bezte uz stim po*ranym wowkem do prd*le uz to fakt nikoho nezajima tahle stupidita
-
Vcelku zajímavé, nicméně...když předloha stojí za nic, výsledek se nedostaví. Je to celé takové ploché, nemá to grády.
-
Sborové adaptace tolik nemusím (radši instrumentální covery), ale fakt je, že zní jim to pěkně, to se musí uznat. *3*
Zájímavost na závěr pro ty, kteří rádi skládají hudbu. Už pár dní si s tím hraju a dá se i něco rozumnýho vyplodit. i když živej hlas je živej hlas.
http://www.youtube.com/watch?v=aI5Gg2-mhmU