Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nová technologie, která urychlí vývoj a umožní jim vydávat CoD 2x za rok *1*
  • Cosi
    Zvláštní, na zastaralost Unreal Enginu 3 si nikdo nestěžuje. Není to jen hate přenesený z Call of duty na vše, co s tím má trochu společného?
  • Veskoslav
    "Inovuje" možná, ale pořád jedou na enginu z roku 2006.
  • eeeee
    Ve srovnani s puvodnim ufem je to prave dost zjednodusena a omezena hra.
  • eeeee
    Herni design je to, co dela Vavra. Poslechni si prednasky a budes v obraze.
  • eeeee
    Xcom je prizpusoben povrchnimu masovemu konzumentu her, z komercniho hlediska to chapu, ale oceneni si za to nezaslouzi, zvlaste kdyz mame srovnani s predchudcem ufo, ktery byl opravdu klenot a proti kteremu je xcom hruby neotesanec.
  • eeeee
    Proc je technologicky zaostala (a pri odpovedi ber v uvahu, ze primarni platformou je konzole, takze bys to mel hodnotit pro ne)? Pokud vim, tak s kazdou novou hrou se jejich engine inovuje.
  • eeeee
    Vsak to taky neni pro hrace.
  • rhaegar
    Prosím tě nereaguj na mě... Nemám chuť diskutovat s takovým nýmandem *3*
  • Veskoslav
    Reaguji až teď na Tebe a to je zásadní rozdíl. Navíc mám pravdu. Pokaždé, když se napsalo něco pochvalného o Dishonored, naklusal jsi a začal zvracet, jak je to hrozná hra, jak jsou všichni debilové, co ji hrají a co si ji koupili atd.
  • Pak by to byla kategorie pro hráče nic neříkající a naprosto zbytečná, protože nikdo neví o co jde *3*
  • rhaegar
    Prosím tě nereaguj na mě... Nemám chuť diskutovat s takovým nýmandem *3*
  • Takže komplexní design, včetně hratelnosti. V tom případě ocenění u XCOMu určitě na správném místě. Je to na mechaniky jistě poměrně složitá hra, kterou je těžké odbalancovat a navrhnout.
  • Celkem pekne a jednoduse je to popsano treba zde : http://www.abicko.cz/clanek/precti-si-technika/8019/virtualni-stvoritele-jak-se-dela-pocitacova-hra.html
  • Veskoslav
    To je trol a kde se objeví, že by Dishonored mohl být dobrou hrou, tak hned řve;)
  • Plácnu, ale jen pro příklad, co když mají na mysli nějaký konkrétní algoritmus, nebo systém hluboko v datech, kterého si hráč vůbec nevšimne, ale ve výsledku třeba dramaticky ulehčí vývojářům vývoj, nebo ušetří náklady? Může to být vážně cokoliv.
  • morokura
    Pravda, třeba je na tom 7 let starém IW enginu něco převratného, co odborníci objevili až u Black Ops 2.
  • pardon, myslel jsem CoD série. CoH je fajn.
  • A co si představíš pod pojmem herní design? Já upřímně nevím, jestli grafický design levelů a nebo design hratelnosti...
  • A co když v tom je prostě něco, co odborníci oceňují a my tu znalost nemáme? Napadlo někoho z vás něco podobného? (ne, nejsem fanouškem CoH série, spíše naopak, ale ta internetová všeznalost mi už fakt začíná lézt krkem...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit