Přejít na výpis diskuzí
Nordic se baví s tvůrci Darksiders o pokračování série
14.5.2014 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Řekněme, že jsem je neměl moc rád, ale co se mi na nich líbilo, tak při sobě stáli. Byli to praví bratři. Například na konci prvního dílu, kde někdo říkal Válce: "Bojuješ sám" a Válka odpověděl: "Ne sám" a byl tam záběr jak přicházejí zbylí jezdci. To se mi na nich líbilo, protože i když si rada myslela, že Válka zničil Zemi, tak jeho bratři mu pomohli.
-
Rovnou z toho udělat ředmih :D
-
A teď si ještě představ apokalyptickej co-op. To by byl teprve nářez!
-
To by asi záleželo na typu vah. Kdyby si přidělal na řetěz pětikilový závaží z decimálky, moh by tim udělat slušnou paseku. :D
-
Smrťák z Darksidera je nesympatičtější hrdina jakého jsem potkal. Usměvavý, každému rád podá na potkání kosu nebo dvě ... já ho rozhodně i s jeho bráchou mám moc rád a moc bych si přál, aby dorazili na rodinou seanci i jejich druzí dva sourozenci.
-
jasne mor by mohl davat dmg over time a hromadu debuffu a hlad by zase mohl vysavat zivoty...ku*va to je napad za milion asi jim to pujdu prodat *14* ...beze srandy, za hlad sem teda jeste nehral *1*
-
Za ten Hlad by mě zajímalo jakou by mu dali zbraň, protože podle Bible nese váhy a s tím se moc zabíjet nedá :D
-
Jo! Ať udělaj klidně dva díly, hrát za Mor i Hlad by určitě byla sranda.
-
Oba díly byly super. Dvojka mě sice tolik nebavila, ale uznávám, že je to skvělá hra a opravdu doufám v pokračování. Chtěl bych si zahrát za nějakého nového jezdce s novými schopnostmi.
-
Mezi bezcitné paznehty nepatřím, takže chci další dost super díl :D
-
Výtečne! :) obe boli výborne hry!
-
Darksiders byly pecky, hlavně dvojka! Zvlášť když na PCčku zas až tolik rubaček neni. Takže sem s tim!
-
ano ano ANO
-
Rozhodně se nejednalo o špatné hry, takže jenom houšť. *4* . Nemusí kapat, ať klidně prší. *1*