Přejít na výpis diskuzí
Nostalgická střílečka STRAFE se tváří, že je rok 1996 a daří se jí to
12.2.2015 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
A já si zrovna nic netušíc dával svačinku...
-
Teda dávat do traileru explodující hlavu 11 letýho kluka není moc sranda...
-
-
Mně to trochu evokuje narážku na hysterii kolem násilí ve hrách v 90. letech (úplně vidím ty dopisy rozhořčených otců ve starých Score)... Ta reklama je tak absurdní, že to snad nikdo nemůže brát vážně.
-
jsi holt obeti moderni priposrane doby....
-
-
Ministerstvo zdravotnictví varuje, tato hra způsobuje nostalgický průjem. Byli jste varováni.
-
-
já bych se víc bál tý pěny u huby jak měl ten mladší brácha, něco takového znám z hraní původního wolfensteina (a z novějších her Hard Reset) z většiny stříleček se mi blbě nedělá ale všechny tyhle starý nebo retro věci u nich je hodně velká pravděpodobnost, že mi bude špatně. Třeba Wolfenstein a Dark Forces byly moje nejoblíbenější střílečky, ale tenkrát jsem byl mladej, tak jsem to vydržel a hrál po krátkých úsecích, dneska mi to za to nestojí, ať si zablije mladší generace *1*
-
-
Tvl, mě se dělalo fakt špatně v některých misích Prey... ty gravitační a a dimenzionální haluze... občas se mi z toho chtělo až zvracet *1*
PS.. tím nemyslím, že to bylo špatné... spíš naopak :D -
-
to je divný, zrovna z toho mi špatně nebylo ale z portala bych asi při některých misích šavli 100% hodil, to je vlastně důvod, proč jsem ho dodnes nehrál
-
-
-