Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kde je black ops?
    • protoze to je vycet her a ne parodii :-D
  • Kingpin
  • " Nostalgický průřez dějinami stříleček " .... Ech a v čem se tohle video vlastně liší od stovek podobných (a zdařilejších) na You Tube ?
    Nějak jsem nepochopil co vůbec podobný okurkový článek dělá na Games v lednu :/ .
  • Unreal a Flashpoint mu ve videu chybí , pokud chtěl opravdu milníky co tvořily svět ... viditelně nejen klasických FPS (LHX wtf ?) .
  • .
  • Jde viděť že si to opravdu nehrál *4*
  • kotty
    Neblaznete, nemohli tam narvat vsechny hry, ktery jste si kdy oblibili. Podle me je to docela pekny vycet a ohlednuti za historii. :)
    • No klony klonů tam dávat nemusel , ale některé zásadní milníky tam docela opomenul
      • Zdenda666
        Kterepak to jsou ? :)
        • Unreal? *7*
          • 8 let odkladany unreal? v jake discipline ? jako nejdele ocekavana hra ?
            • Jako svého času nejnáročnější a technologicky nejvypiplanější ....
  • mne tam chybel stalker
    • jj stalkera bych tam taky zaradil,ale nejde se zavdecit vsem no :-D
      • nvm ale stalker bylo uvadane jak akcni RPG mozno proto ho tam nedaly lebo neni cisto FPS
        alebo FPS RPG :D
  • mě tam chybí snad jen Blood,Return to Castle Wolfenstein,Serious Sam, Medal AA,Alien vs Predator
  • Tak tohle video mě donutilo nainstalovat si Quake 3 Arena a zavzpomínat, jak jsme to s kamarády hráli přes LAN ve škole *7*
    • Najdi si na netu Quake live a nainstaluj hraje se v prohlizeci je to jedina hra co ted hraju.
      • tohle mi hlava nebere, proč nehraješ unreal tournament. quake live je pro lidi co nemaji poradnyho kompa
        • unreal je moc pomalej :) taky jsem se ho nahral ale na ql nema ani zdaleka muj nazor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit