-
a kde je black ops?
-
-
protoze to je vycet her a ne parodii :-D
-
-
Kingpin
-
" Nostalgický průřez dějinami stříleček " .... Ech a v čem se tohle video vlastně liší od stovek podobných (a zdařilejších) na You Tube ?
Nějak jsem nepochopil co vůbec podobný okurkový článek dělá na Games v lednu :/ . -
Unreal a Flashpoint mu ve videu chybí , pokud chtěl opravdu milníky co tvořily svět ... viditelně nejen klasických FPS (LHX wtf ?) .
-
.
-
Jde viděť že si to opravdu nehrál *4*
-
Neblaznete, nemohli tam narvat vsechny hry, ktery jste si kdy oblibili. Podle me je to docela pekny vycet a ohlednuti za historii. :)
-
-
No klony klonů tam dávat nemusel , ale některé zásadní milníky tam docela opomenul
-
-
Kterepak to jsou ? :)
-
-
Unreal? *7*
-
-
8 let odkladany unreal? v jake discipline ? jako nejdele ocekavana hra ?
-
-
Jako svého času nejnáročnější a technologicky nejvypiplanější ....
-
-
-
-
-
-
mne tam chybel stalker
-
-
jj stalkera bych tam taky zaradil,ale nejde se zavdecit vsem no :-D
-
-
nvm ale stalker bylo uvadane jak akcni RPG mozno proto ho tam nedaly lebo neni cisto FPS
alebo FPS RPG :D
-
-
-
mě tam chybí snad jen Blood,Return to Castle Wolfenstein,Serious Sam, Medal AA,Alien vs Predator
-
Tak tohle video mě donutilo nainstalovat si Quake 3 Arena a zavzpomínat, jak jsme to s kamarády hráli přes LAN ve škole *7*
-
-
Najdi si na netu Quake live a nainstaluj hraje se v prohlizeci je to jedina hra co ted hraju.
-
-
tohle mi hlava nebere, proč nehraješ unreal tournament. quake live je pro lidi co nemaji poradnyho kompa
-
-
unreal je moc pomalej :) taky jsem se ho nahral ale na ql nema ani zdaleka muj nazor.
-
-
-