Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Unreal a Flashpoint mu ve videu chybí , pokud chtěl opravdu milníky co tvořily svět ... viditelně nejen klasických FPS (LHX wtf ?) .
  • " Nostalgický průřez dějinami stříleček " .... Ech a v čem se tohle video vlastně liší od stovek podobných (a zdařilejších) na You Tube ?
    Nějak jsem nepochopil co vůbec podobný okurkový článek dělá na Games v lednu :/ .
  • Tady je taky prulom par fps http://www.youtube.com/watch?v=pT9LFlWaSec
  • ja bych si zahral nejake starsi strilecky ale nechce se mi to objednavat z obchodu a na steamu me stve ze kazda strasi hra stoji automaticky 20€ co je o vic nez polovinu drazsi nez v normalnim shopu navic bez lokalizace:( Treba necrovision, bioshock 20€, thief 3 17€ wtf
    • ucho
      já mám ze steamu HL1 za 1€, Bioshock za 5€ a Thiefa za 2€. stačilo vychytat akce... :)
    • Napises ze by sis zahral nejake starsi strilecky a das do prikladu bioshock a necrovision? Myslel jsem ze pujdes jeste vice do historie:) Ja si koupil pres svatky na steamu HL, HL:OF, HL:Blue Shift za 3,75E :) Pak jeste Crysis complet za 4,95E.. jo to se dobre nakupovalo
  • where is Unreal 1 , Far Cry , and System Shock ???
  • system shock se skatulkuje jako rpg, podobne jako deus ex. at se to lidem libi a nebo ne. ja dal deuse nekolikrat a podle stylu hrani by to klidne jako fps mohlo byt. A urcite je to vic fps nez maze, battlezone, tailguner a to sbirani panacku, coz uz vubec neni shoter ;) Ale vliv na vyvoj nepopiratelny to melo.
  • Heretic mi tam chyba inač. :D
    Pozna to niekto z vas ? :D
    • koli heretiku som musel dokupovat ramku za nekrestanske peniaze :)
    • No tak Heretica zná snad každý starší 20ti let :)
      • Heretic, hexen tam chybí určitě :) Nejhorší na tom je, že mi ani nepřijde že už jsem hrál tolik dobrých her :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit