Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno rozhodně to zní zajmavě i když emulator na PSone dávno existuje tak pokud budou hry dělaný na ovládání přez obrazovku tak to bude velký plus
    • Osobně si myslím že by měla sony předvést něco víc, jako třeba chod her v nativním rozlišení telefonu... protože ovládaní her přes dotykáč ti nabídne např PSX4Droid z marketu, má bohužel sem tam jisté technické zádrhely a pokulhává se zvukem, ale možná existuje už novější verze než kterou jsem zkoušel...
      • A o tom to je , nabídnout uživatelsky přívětivý a odladěný emulátor pro Androida (Na nějaké pracné předělávky od Sony myslím můžeme zapomenout ;) ) ..... Možná PSX obsah jen proto , aby se s ním vypořádali i slabší HW konfigurace nejprodávanějších telefonů ... *10*
  • ps1 hry hram na iphone uz asi 3 roky :D :D :D deti moje, psx diablo na iphone hram uz doooost dlho :D
  • mam doma este asi 20 originalov na ps1,ked to vyjde znovu pre android-a, aku ciastku za to budu chciet ? plnu cenu ? potom to isti warez
    • *3* No předně jestli na obchodě budou mít jen pecky , tak většina z nás je už hrála . Bohužel tím že vlastníš originál už dál pro obchodníka negeneruješ zisk ... Takže je krajně nepravděpodobné, že by ti Sony dobropisovala vlastněné originály zdarma - neproklazatelné a pak by tím otevřela cestu pro další majitele "taky originálů " ...
      Ale líbí se mi , že se konečně něco herně zajímavého děje i v mobilním segmentu ......
  • Jak již autor poznamenal, majitelé androidu mohou hry z PSone hrát již dnes, ovšem představa her z PS2 je stále dost lákavá, ale nedivil bych se kdyby do té doby byli na android lepší emulatory, které by mohli pro PS Suite představovat nepřijemnou konkurenci...
    • Sebelepší emulátor nenahradí čudlíky ;)
      • Co s tim maj společný čudlíky? Si pořiď androida s klávesnicí když ti chybí.
        • *1* Spíš dotykový displej musí podporovat multitouch , jinak je emulace jen děs a utrpení .
          Pak se analog dá řešit i softwarově ...
        • A určitě tam najdu dva analogy, že?
          • Analogy nebude mít ani PS mobil jestli se nepletu(což je v podstatě jen další androidový telefon s emulátorem přímo od sony), hraní na přenosných zařízeních a herních konzolích je samozřejmě jiný zážitek, srovnávat určitě nemá smysl. Ale kdo zkusil, tak mi dá za pravdu, že hry na mobilních zařízeních maji své kouzlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit