Přejít na výpis diskuzí
Nová herní služba umožní hraní PSOne her na Androidu
27.1.2011 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
mam doma este asi 20 originalov na ps1,ked to vyjde znovu pre android-a, aku ciastku za to budu chciet ? plnu cenu ? potom to isti warez
-
-
*3* No předně jestli na obchodě budou mít jen pecky , tak většina z nás je už hrála . Bohužel tím že vlastníš originál už dál pro obchodníka negeneruješ zisk ... Takže je krajně nepravděpodobné, že by ti Sony dobropisovala vlastněné originály zdarma - neproklazatelné a pak by tím otevřela cestu pro další majitele "taky originálů " ...
Ale líbí se mi , že se konečně něco herně zajímavého děje i v mobilním segmentu ......
-
-
ps1 hry hram na iphone uz asi 3 roky :D :D :D deti moje, psx diablo na iphone hram uz doooost dlho :D
-
mno rozhodně to zní zajmavě i když emulator na PSone dávno existuje tak pokud budou hry dělaný na ovládání přez obrazovku tak to bude velký plus
-
-
Osobně si myslím že by měla sony předvést něco víc, jako třeba chod her v nativním rozlišení telefonu... protože ovládaní her přes dotykáč ti nabídne např PSX4Droid z marketu, má bohužel sem tam jisté technické zádrhely a pokulhává se zvukem, ale možná existuje už novější verze než kterou jsem zkoušel...
-
-
A o tom to je , nabídnout uživatelsky přívětivý a odladěný emulátor pro Androida (Na nějaké pracné předělávky od Sony myslím můžeme zapomenout ;) ) ..... Možná PSX obsah jen proto , aby se s ním vypořádali i slabší HW konfigurace nejprodávanějších telefonů ... *10*
-
-
-
Jak již autor poznamenal, majitelé androidu mohou hry z PSone hrát již dnes, ovšem představa her z PS2 je stále dost lákavá, ale nedivil bych se kdyby do té doby byli na android lepší emulatory, které by mohli pro PS Suite představovat nepřijemnou konkurenci...
-
-
Sebelepší emulátor nenahradí čudlíky ;)
-
-
Co s tim maj společný čudlíky? Si pořiď androida s klávesnicí když ti chybí.
-
-
*1* Spíš dotykový displej musí podporovat multitouch , jinak je emulace jen děs a utrpení .
Pak se analog dá řešit i softwarově ... -
A určitě tam najdu dva analogy, že?
-
-
Analogy nebude mít ani PS mobil jestli se nepletu(což je v podstatě jen další androidový telefon s emulátorem přímo od sony), hraní na přenosných zařízeních a herních konzolích je samozřejmě jiný zážitek, srovnávat určitě nemá smysl. Ale kdo zkusil, tak mi dá za pravdu, že hry na mobilních zařízeních maji své kouzlo.
-
-
-
-