Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi tak, oni tu značku nevylepšují, oni jí znásilňují *11*
  • Chceš říct od Bioware, Black Isle je jenom publikovaly, nevím, kde to všichni berou. Ano Black Isle udělali PSTorment, ale až na enginu, který vyrobili v Bioware
  • Ano to stojí, ale ne dosranou enhanced edici. BG jsou jediný důvod proč mám ještě optickou mechaniku na původních origo CD které doteď fungují, i když to hraju konstantně od vydání
  • "Studio Beamdog ....dobře ví, jak fanoušky našponovat." "Také jste zvědaví, co z vývojářů vypadne?" Jo to docela jsem, ale ošekávám, že basebalovou pálkou rozšmelcovaný mozek bude vypadat jako basebalovou pálkou rozšmelcovaný mozek, nic extravagantního neočekávám. Baldur 2 EE doteď nefunguje tak jak má, bugy kam se podívám, aréna jako jediný plně fungující prvek je trapný výsměch, každý lepší mod má xkrát víc obsahu než tohle.
  • Nic proti, ale prace s nekterymi mody nebyla zrovna ruzova, ne vzdy tu fungovalo jak melo. Ale nezkousel jsem s GOG verzi, jak funguji jednotlive mody.

Ja s BG:EE nemel nejaky problemy, naopak je to aspon jeden balik. A ve slevach se da koupit i celkem levne (myslim, ze jsem se dostal na nejakych 5 euro).

PS: Kazdopadne to zalezi na osobnich preferencich. A BG i IWD jsou proste hry, ktere tak moc nezestarli a jsou porad dobre hratelne jako tehdy.
  • No to je ten problém, klidně bych si užil nějaký "datadisk" o tom co se odehrálo mezi BG1 a BG2, potažmo mezi BG2 a ToB (tam je taky rezerva). Ale od Black Isle nikoli od těchto amatéru. Musím ale uznat že androidí konverze IWD se povedla sakra dobře, šlape podstatně lépe jak androidí BG.
  • mě přijdou ve všech stejné, abych pravdu řekl

tady je screenshot který jsem udělal hned po tom co jsem vylezl z márnice, a to je dámy a pánové hra z roku 1999

http://s8.postimg.org/jr0paiswj/plane.jpg
  • ...a prave v Tormente su animacie na najvyssej urovni zo vsetkych Infinity hier :)
  • Ano, opravdu stojí za to zahrát si nejlepší RPG všech dob.
  • hele právě naopak, tim že tě nechaj nastavit vysoký rozlišení a pozadí jsou předrenderovaný, tak ty hry dneska vypadaj fakt neuvěřitelně dobře, nedávno jsem takhle rozehrál Planescape Torment, hodil to to 1920x1200 a valil sem oči, protože to graficky strčí do kapsy i spoustu novinek.. jedinej problém sou animace postav, ty už dneska vypadaj dost zastarale
  • fluffy
    Som rad, ze ste sa zhodli :D Nemozem si pomoct ale vypada to ako stary Neverwinter nights a ten som hral do zblbnutia. A ten bol graficky OVELA lepsi ako toto. (ano viem ze nejde len o grafiku ale predsa to vyzera dost OUTDATED)
  • VergiliusGrey
    Přesně. Nevěřim, že by dosáhli takový kvality jako BG1,2.
  • Proč nenechají Baldur's Gate spát? Příběh je ukončený, postavy na konci ToB na úrovni bohů. Není důvod se v tom vrtat. I něco nacpat mezi první a druhý díl.. Proč?

Navíc velmi silně pochybuju, že na to maj. Ono udělat novou hru se zajímavym příběhem není to samé jako omodovat původní hry. A ono ani tohle zrovna nezvládli.
  • Ne!
  • Strucne a kratce? ANO!
  • lepsie je cez gog kupit povodne verzie, a po dohrati sa zamerat na mody - ak ta to bude bavit
    vyjde ta to lacnejsie
  • Hnisavec
    legendy by sa nemali vykopávať z hrobov, ale pekne nechať nerušene odpočívať... *13*
  • neviem naco to rubuju na bhaalspawnov, nech urobia novu hru z forgotten realms a pouzitim Infinity enginu a bude to stacit kazdemu, co niekedy BG alebo ID hrali
  • nazývat tuhle bandu šarlatánů "tvůrci" je trochu přehnané

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit