Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale představ si takovýho jazze v trine grafice :-) Navíc trine se taky neprodávalo špatně :)
  • Bohužel, jak ukazuje i předchozí příspěvek, mnoho mladších ročníků už Jazze nezná, takže komerční potenciál takový značky už velkej není. Navíc je to samozřejmě plošinovka, což taky nemá zrovna masivní prodejní vyhlídky:(
  • mirekdusinojc
    Kdo říká, že mají dělat na GoW, čti poctivě. Jazz Jackrabbit byla pecková hra, a kdyby udělali řádného následovníka se všemi prvky AAA titulu, nikdo by je za to nekamenoval.
  • mirekdusinojc
    Říkal tu někdo Minecraft?
  • splash
    Samy vývojáři už měli GoW dost. Dělat tolik let na jednom projektu je pak asi trochu frustrující.
  • splash
    Chápu že je neděle a vyspáváš kocovinu, ale tyhle blbosti by nemel člověk psát ani opilej :).
  • GlaDOS
    Místo vytváření dalších nových značek se měli zaměřit na jednu kvalitní, co už mají ale pořád ji zazdívají. Na Jazze.
  • Já mam takovédle hry typu postav pevnost a bran proti Zombie rád.
    Nejlépe v Coopu
  • Core
    Nenadchlo...
  • Unreal Engine 3 s důkladnějším využitím DX11? Ne? Samaritan? Fakte ne?!
    Ach jo... *13*
  • Epic zase někde ukradnul co se dá, přilepil na to xsicht Blešinskýho a snaží se z toho splácat hru?
  • Hm... tak asi bych byl radši, kdyby to bylo přeci jen něco Epičtějšího. Zabíjení už jednou mrtvých mi nikdy nebylo moc simpatický a tenhle čistě komiksovej se mi na první pohled taky moc nezamlouvá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit