Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, hele nevíte jak to bude fungovat v praxi ty stadie a geforce now? Já mám svoje PC a chci hráýt na svém hw. Takže když si v budoucnu koupím hru, budu moci hrát u mě na PC nebudu muset si zřizovat to stadia/geforce?? Budou se dělat ještě hry na normální hw nebo už budou jen pro stream? Nebo budou jako dvě alternativy: buď si koupíš hru a pojedeš na svým HW nebo si pořídíš pušál na stream a pojedeš u nich na serverech hry, které oni kupují? Díky za objasnění.

• victor

Budeš li mít na to s vlastním HW konkurovat serverové farmě s poslední verzí RTX  ...pak stále budeš moci mít předplatné MS Windows (10) ;) .

Hry si zajisté budeš muset koupit , ale časem spustíš jen na další předplacené službě s posledními aktualizacemi .

• Je to slepá větev, jen zkouší co si ještě zákazník nechá líbit, ale po všech stránkách je to horší řešení než stávající PC/Konzole.

• victor

Ta slepá větev hrozí , že časem zařízne klasické hraní na konzolích a handheldech jako proprietárním HW . 

( Už teď ukazuje GeForceNow potenciál ve streamování PC verze her ze serverové farmy do mobilu , který žádné mobilní zařízení samo o sobě nenabídne )  

Do popředí vstoupí monetizované služby , které vám za poplatek zpřístupní herní obsah na mobily/PDA . Ideální způsob jak si vytvořit platební kanál který nevyschne.  Stačí tlačit ceny HW nad únosnou míru , nebo preferovat efekty mimo možnosti většiny home segmentu a přitom nabídnout závislost za pakatel ...

Výrobci se rádi přizpůsobí většině na trhu a časem ohlodají na kost co půjde , marže si nesníží  ( neschopný Chromebook bude vzorem) a vlastnit výpočetní výkon bude opět výsadou několika horních tisíc .

Předplatné Windows pak bude jen hora ledovce v distribuovaném výkonu pro všechny platící a sponzorované ;) 

• skaven

zabija to hranie na pc, a ten bonus hrania na pc. modovanie hier

• victor

Modování her není nereálné ....Od placené služby bych očekával , že za předplatné mi nabídne Nvidia i vlastní persistentní cloud s limitovaným prostorem , který bych měl pro své herní seance vymezen .

Ostatně proč nenabídnout virtuální PC se vším všudy .Stejně se tak GeForceNow chová a pak by bylo jen na uživateli jestli chce "jen" hrát , nebo si hrát s módy či seriózní prací .

• To by to ale musel někdo kupovat. Je mi jasné kam to míří a pro vydavatele a vlastníka platformy je to vlhký sen a jednoduchá monetizace všeho + zákazníkova 0 kontrola nad SW. Jen nechápu proč tomu i herní weby neustále dělají reklamu, tím že většinu negativ ignorují.

• victor

Lidé to ale budou kupovat .....stačí když dostanou zařízení s předinstalovaným klientem akční nabídkou a stabilní službou .

Už dnes většina neřeší hardware , ale to jestli spustí to či ono .A když to spustí a prodejce splní slib že si pustí Doom na kalkulačce ....WinWin .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit