Přejít na výpis diskuzí
Nová mapa Killzone 3 na videu – džungle Kaznan
27.1.2011 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Pripomína mi to datadisk z Oblivionu to prostredi s houbami, tahle mapa se mi nelíbí. A z hlediska gameplaye tady pujde veskera taktika bokem, budou to nahodne strety tvari tvar nablizko.
-
No jo, ale když hodíme do multiplayeru něco se silou brokovnice z KZ2 a automatikou, bude jasné, jakou zbraň si vzít na mapu, kde nebudou padesátimetrové volné prostory:) A nevyvážil by to ani brutální zpětný ráz (na který by stejně už v té době měli gyrostabilizátory a úsťové brzdy) Holt tady realita musí ustoupit gameplayi :)
-
ok tento krat bez sarkazmu az na tu zltu duhu za granatom a automatove ciselka to vyzera naozaj naozaj dobre klobuk dole pred grafikmi.Este mala vytka ku zbraniam ktore maju celkovo vzato velmi dobry dizajn na to ze su cele vymyslene.Preco brokovnica v highscifi musi stale fungovat ako pumpa? Uz dnes je takyto system zastarali a brokovnice su plne automatizovane.Ja viem ze to nieje tak cool ale rozhodne je to efektnejsie
-
Mam to predobjednane...tesim se jak svina :D Uz at je tu konec unoraaaaa
-
souhlas ja se jeste moc tesim na The Last Guardian to bude mazec
-
Fakt mozem len suhlasit toto je uplne ina atmosfera ako Black ops masaker.Grafika a zvuky to je fakt brutal a v Black ops a kazdom call of duty su zvuky zbrani take ako keby vsety mali jeden zaklad
-
Kdybych nebyl momentalne nezamestnanej, tak bych nad tim taky uvazoval.
-
Bezím do obchodu a kupuju Playstation 3.
-
Tak tuhle hru bych si přál na PC jako žádnou jinou. Fakt to vypadá moc dobře .-)
-
tak tak,pc ma kazdy a jedna konzole doma musi byt taky,nejlip obe :-)
-
fakt to vypada moc slusne,grafika,zvuky,gameplay.jeste mesic a jdem na ne.nemuzu si pomoc ale tenhle rok na ps3 bude hodne urodny na vynikajici only tituly (killzone,resistance.uncharted,motorstorm a snad uz konecne twisted metal)
-
No jo to ja to mám pořešený. Mám XBOX a můj kámoš PS3...jednou za čas se domluvíme jeden přinese konzoli k druhému a paříme dokud nepadnem únavou :-D
-
Jak mi konzole a jejich hry nic nerikaji, toto vypada opravdu celkem luxusne. Neotrela grafika a dost dobry zvuky. Dokonce to vypada, ze to hral nekdo, kdo to s gamepadem celkem umi. I bych si to zahral, skoda, ze neznam nikoho s PS3 :-(