Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych vam vsechny ty internety zakazala a zrusila.
    • v cem to bylo?
      • p. Vera Pohlova, legenda
  • IIBANIIOcelot
    Dojebané kanály, nepřehledná úvodní strana, kde mám teď jen samé doporučení a reklamy...debilní způsob přehrávání videií, kdy si nemůžete plynule přepnout a nastavit kvalitu nebo nechat si načíst pauznuté video a pak přehrát, jelikož jak oni říkaj maj supr systém který neustále skeduje vaše připojení a podle toho stahuje ze vzdáleného serveru segmenty videa v různých kvalitách...na to vám kašlu! já si 2 minutky počkám na nahrátí videa v 1080p a pak si ho "přetočim" dopředu třeba a jedu dál...váš systém začne ale nahrávat video znova....k tomu po poslednim "updatu" dojebané subscription a komenty...nemluvně o vnucování google plus díky kterému jsem přestal komentovat videa a odpovídat fanoškům...což je jedno jelikož už ani bez google plus nevidim, že mi někdo z fanoušků píše či něco komentuje...Poslední dobou mi navíc video většinou na první pokus nejde a je jen černá obrazovka - takže refresh...jo a někdy taky nejde zvuk videa - opět refresh...
    No a teď tohle...a bude to jen horší a horší...zatim nic co google s youtube udělal nebylo výrazně k lepšímu...
    • IIBANIIOcelot
      A nejlepší je, že je youtube plné scamerů typu "all steam games for free", bla bla atd. kde se hlupákům snaží vykrást účty, nebo něco odcizit...a navíc se i dost kševtuje s komentama,lajkama atd. takže pod videem je asi 20 lidí co děkujou že to funguje a musíte se kouknout na jejich účty aby jste zjistli že jejich práce je jen hledat taková videa a dávat falešné komenty...a s tim youtube nic moc nedělá, jelikož se to neustále rozvíjí...
      Za chvíli bude na youtube jednoduší najít erotický video než rozbor traileru nebo konec Bioshocku...
  • podle teto logiky když udelam video z dovolene, treba na plazi a tam bude stanek kde si pujdu koupit zmrzku a bude tam hrát hudba, tak taky porusuju autorska prava.
    • jan.pospisil.35
      jo přesně. V televizi ji taky použít nemůžou. Taky sem to nevěděl ale nedávno sem koukal na conana o'briena a tam to řešili.
      • Vrook
        Nebylo to, jak je v tý restauraci a trsá tam údajně na ňákýho M. Jacksona a do toho řiká, že je zvědavej, čim to ve studiu nahraděj a hraje tam nejvíc úchylná hudba? *15*
        • presne tam, ale zaujímalo by ma čo je to za prkotinu. Ty nepredávaš hudbu a ani nieje v skutočnom svete reálne aby si mal za 10 sekúnd hudby vo videu zisk. Neprofituješ s náhodou z obsahu? To si na každú vec človek musí vypýtať povolenie??? Keby som robil hudbu tak som rád za reklamu v nejakom lets play. Koľkokrát som videl komentáre typu: aká je toto hudba a podobne... Ale chápem ten rozdiel, keď niekto vydá CD s hudbou a ona sa následne objaví na YT, alebo kde je oficiálny kanál a tam je tá hudba zavesená. Samozrejme tam to chápem, veď prečo by mala byť na YT milionkrát zavesená moja tvorba, keď už ju mám na ofic. kanály, za ktorú dostávam prachy. Tam ušli zisk chápem.
          Neviem síce ani ako to chodí u TV, tá ak použije len tak náhodne pesničku tak musí pýtať dovolenie? A tak isto ako aj ľudia na YT? A keď je to hudba zložená pre hru tak tiež? Pretože tá je niekedy len v hre a ako som už dole písal tak dividendy sa vyplácajú z predaja tej hry, takže tu sa tiež nejedná o ušli zisk.
    • Veskoslav
      Ano. Defacto takto funguje i největší kurvva v tomto státě OSA.
      • fizola
        u nás na slovensku na tomto princípe funuje SOZA. a hlavne ak máte kapelu a budete verejne vystupovať, čiže verejne bude vaša hudba hraná, aby ste neporušili zákon je treba nahlásiť kde, kedy a aké pesničky a zaplatiť poplatok, za vlastnú tvorbu, aby vás akože chránili pred zneužitím vašej tvorby... len peniaze by chceli všetci
        • soza je banda kktov
        • Veskoslav
          Jelikož OSE platím za každý prázdný papír, disk, DVD, tiskárnu, kopírku či skener, tonery do tiskárny atd., tak mě to naprosto nepřekvapuje.
          • fizola
            Jak povedal šéf SOZY: Ja neriešim či je zákon dobrý, alebo zlý, ja sa ním len do bodky riadim...
  • Na youtubu uz nejdou prehrat trebas nektery statni hymny ... a defakto neexistuje zadny zpusob jak stim neco udelat.

    => je na case se presunout nekam jinam a nechat youtube (a smiraka/cenzora googla) chcipnout.
    • Google zato nemoze, nanho tlacia z hora.
      • Asi bůh, jinak to nevidím.
  • jonatan.hanzlik
    Je to znepokojující.

    Přijde mi, že (jak už napsal martyEF) že Youtube tahle politika moc neprospěje, ledaže by za to dostali opravdu tučné "úplatky."

    Poslední dobou třeba TotalBiscuit poukazoval na mnohé případy, kdy herní vývojáři kontrolují a pročesávají reakce na své hry (fóra, videa, blogy,...) a mažou ty, které se o hře vyjadřují negativně a sami přidávají pozitivní ohlasy. Také už tu jsou případy (do této chvíle neoprávněných) copyright striků na youtube videa - dost nesmyslných, protože se zaměřovali pouze na vybrané video s negativním obsahem, které rozhodně na YT nebylo jediné....je tohle tedy pokračování a rozvedení takové politiky? Je to zvláštní...vždyť i vývojářům to přináší reklamu...reklamu za kterou navíc nemusí platit.
  • A za to vsetko mozu zakony ktore su sto rokov za opicami, pretoze stari paprdi co ich schvaluju nemaju ani sajnu o digitalnej dobe.
  • to treba zmizi total biscuit a jeho wtfis...?

    diky nemu jsem investoval do plna indie titulu o kterych bych bez nej nevedel...
    • nezmizí,tihle nezavislí vyvojáří mu prostě dají povolení.
      • XorxoxTalarius
        No jenze to mu muze byt prd platne, vzhledem k tomu ze ti jako pouzivani neautorizovaneho obsahu prijde i na uplne vlastni video ve kterem plejes zahon.
        Navic on mel povoleni, ale recenze byla nelichotiva a v ten moment dostal prvni vytykaci dopis, jeste dva a konci
  • Black_Hand
    a vite co je nejvetsi gol? zatim tedy rumour, a pokud o tom nekdo sezenete vetsi info tak super. Creative Assembly (Total War serie) ma flagnuta vlastni videa k vlastnim hram na svym vlastnim kanalu.
    • K tomu ještě přidám jeden absurdní rumor - někomu prý na videu přistál copyright flag od THQ. Což je velmi vtipný, pač THQ už od ledna neexistuje *1*
      • Black_Hand
        jj, taky jsme na nej narazil :).
  • solearis
    Krajne podozrelé. U korporátu veľkosti Google je PR hit podstatne väčší problém než, že sa nestíha termín určitej vychytávky. To znamená, že o "chybe" v systéme s veľkou pravdepodobnosťou vedieť museli, ergo nie je to chyba. Preto sa prikláňam sa k názoru, že je v hre vyššia politika, ktorá v súčastnej chvíli nie je úplne jasná nám, obyčajným ľuďom. Som zvedavý kam sa to vyvinie.

    Rozhodne by som bol nespokojný, keby v súčastnom (takmer) bezdemovom období neboli k dispozícii "Let's Play" videá vôbec alebo v značne obmedzenej miere. Podľa čoho si má platiaci zákazník "ošahat" tovar? To má vysoliť peniaze a dúfať, že ich nespláchol dolu vodou? *shm* *facepalm*
    • C-BEAM
      na druhej strane nemožno od vydavatelov čakať, že keď si ich hru pozrie 2-3 milióny ľudí a to od A po Z (čím velká časť z nich stratí potrebu hru kúpiť). že sa proti tomu nezačnú brániť. Bude problém nájsť kompromis, tiež som zvedavý ako sa to vyvinie.
      • Když o h*vně uvidíš klamavou reklamu ve (které ti moloch tvrdí, že je to zlato) a na nejím základě si to h*vno koupíš ...je to pro moloch v pořádku a morální. Pokud se na h*vno informuješ z nezávislého zdroje a zjistíš, že je to opravdu h*vno ...jsi podle molochu lump ty i nezávislý zdroj.
  • celoush
    Ideální chvíle pro konkurenci.
    • to je pravda. Ja byt konkurence tak v tento okamzik moji lide oslovuji ty nejvetsi uploadery a snazil bych se s nima domluvit pod jakymi podminkami odchazi. samozrejme, aby to brutalne vyhypovali proc u tech zlych nezusrtanou ani minutu a apel, aby je podporili ostatni. No a uz to jede. Mas pravdu, da se toho vyuzit slusne a udelat kolem toho brutalni halo. Pak si zaplatit clanky na nejctenejsich pocitacovych strankach- my jsme ti dobri a..... No ale abychom se nedivili, co vsechno googlu pres 5 dalsi spolecnosti patri. Jak Kellner. Ten taky vlastni kdo vi co, ale kazdej zna jem jeho 5 firem nebo kolik
    • Kedaro
      Jak dlouho konkurence vydrží, než se do ní pustí právníci.
      • Záleží na tom, kde bude mít servery. *4*
      • Myslis, ze od ted je konec letsplejum jako celkove? Ze od ted je to nelegalni at je to kde je to?
        • Kedaro
          Myslím, že to časem opraví, protože není možné aby se rušila i videa, na které mají ti tvůrci licenci. Někteří vydavatelé (jako ubisoft) situaci dokonce řeší osobně, stačí je kontaktovat.

          Takže jako konec to nevidím, jen tvorba klesne.
        • Uprimne licencni ujednani u hry jsem necetl dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit