Přejít na výpis diskuzí
Nová strategie Impire je převlečený Dungeon Keeper
27.7.2012 | Adam Homola
18 příspěvků
-
Čau, hldám někoho kdo by zahrál DK2 po Hamachi. Kdyžtak se do mluvíme na gwsgws@seznam.cz nebo icq 305509666. Díky
-
DK 1 sa mi pacila viac ako dvojka, HORNET REAPER v jednotke bol lepsie vyuzitelny a ked robil bordel este aj u vlastnych, zabavnejsia hra :D
Trojku bych si predstavoval na dakej dnesnej super grafike s tym ze by tam bolo to najlepsie z jednotky a dvojky. Ale vlastne klasika jednotka a z dvojky vylepsene pasce a to ze ked som bol prevteleny mohol som si zobrat so sebou dalsie prisery co ma nasledovali a slo sa do boja na nepriatelske uzemie :)
DK1 patri do 5tich naj hier co som hral, takze stale dufam v zazrak a to ze dakto spravi solidneho nastupcu a nie take totalne sklamanie ako bolo Dungeons. -
DK 3 uz tu davno je akorat se to menuje DUNGEONS a DUNGEONS - STEAM SPECIAL EDITION a muzu vam rict vyzkousejte si to, je to pekna sr@cka *9*
-
Obávám se že se nedočkáš. Vrchol tvorby těhle lidí jsou cyklistické manažery.
-
Spis doufej, ze se EA nikdy do DK3 nepusti. Byla by z toho 3D strilecka *4*
-
Ono to mělo i demo. Po 15ti minutách jsem ho odinstaloval. Na pokračovatele DK2 taky čekám jak na smilování. Kampaň jsem prošel asi 10x. Tohle sice vypadá zajímavě, ale od Paradoxu se můžem dočkat čehokoliv. Od skvěle zvládnuté strategie až po nevyladěné cosi.
-
Bjal-Abaddon ? Hruza
-
Jo tak to mas dobry, ja se tak tesil ze to je dalsi Dungeon Keeper, ze jsem to na Steamu koupil za plnou palbu :D
-
Dungeons jsem si nedávno pořidil za 3 éčka. Za TY peníze, skvělá zábava.
-
nemuzu to nikde najit na webu, FB stranka neni (i kdyz ve videu je URL), na cyanide nic, paradox taky ne, twitter ucet je sotva zalozenej .... WTF??????
-
nevis? odpoved je zde http://en.wikipedia.org/wiki/Dungeon_Keeper#Dungeon_Keeper_3 ... rozhodli se nedelat RT strategie...
-
asi si myslí, že z toho neudělají mainstream a nehodilo by to prachy
-
ja nechapem normalne ze v dnesnej dobe sa vseliake s*acky robia ale legendarna hra ktoru by strasne vela ludi kupilo sa nezrobi
-
Joo Dungeon Keeper 2 :), to byly casy *14*. Bullfrog skoupilo EA ne? Nevim proc neudelaji Theme Hospital 2 a DK 3 *9*
-
No snad to nebude nejaky hokus pokus experiment ala Dungeons, jelikoz ty byli opravdu celkem o nicem.
Pokud se budou drzet klasicke hratelnosti ala Dungeon Keeper 1, maji jisteho zakaznika. -
Boooze kralovstvo za dungeon keeper 3 *13*
-
já Dungeons hrál, ale moc dlouho mě neudržel, tak rychle sem s tímto kouskem
-
verte nebo ne zrovna dnes rano me napadlo ze bych neco jako staryho DK zaparil.. Do dungeons jsem se diky negativnim ohlasum nepoustel, tak uvidime co tohle *4*