Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dvojka s 3D brejlema je parádní podívaná, snad tohle na PS+ časem taky vyjde, vypadá to zase pěkně
    • aj enchanted verzia jednotky je v 3D skvelá, okrem nového tomb raidera a crysis 3 ani neviem aké iné hry majú takto dokonalé spravené stereoskopické 3D, možno budem prekvapený u GTA V, kde je avizovaná 100% kompatibilita s nvidia 3D vision :)
      • Tomb Raider je ve 3D ? tak to slyším poprvé :) to by stálo za sehnání...
        • reboot Tomb Raidera z 2013 je v 3D úplne geniálny, mnohí tvrdia, že sa jedná o najlepšie využitie 3D v hre, ale chce to mať aj poriadne železo aby si si to zahral na stabilných aspoň 60 fps, na mojom PC to ide v pohode v 3D aj na 144 fps ale zase ja mám iné delo.
      • No co sem zkousel tak jeste sonic generations ma pekny 3D, ale je pravda ze trine 2 v 3D je asi nejhezci hra co to podporuje.
  • Mně se to tedy moc nelíbí. Respektive, líbí graficky, ale připadá mi to celé jako kočkopes. Jedničku i dvojku mám odehranou, tady nevím, klasická 2D plošinovka (byť v pseudo 3D) by mi byla milejší. Tohle nevím, jak bude fungovat.

Jdu si dát pár levelů Vessel ;-)
  • Čaroděj na pláži je nejlepší!
    Vypadá to úžasně, těším se jak malej kluk:)
  • Mart9
    Doufám, že to zůstane hlavně plošinovka. Ani hádanky nemusí být náročnější, předchozí díly byly super kvůli tomu, že ta náročnost byla akorát, aby mě to nezdrželo v tempu a hru jsem si stále mohl užívat.
  • Perfektné, to je jednoducho perfekcia sama, vyzerá to parádne :) Ja som vedel, že frozenbyte pracuje na niečom novom, ale netušil som, že to bude 3D puzzle platformovka :) Mrte sa teším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit