Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já EA moc nevěřím... Ale vzhledem k tomu že první díl ME je stále moje srdcovka *14* , i když už je trošku ohraná, furt mi vrtá hlavou to, jestli to EA totálně podělá nebo to bude lepší. Open world si myslím že bude úžasný ale Frostbite 3 mě z toho štve nejvíc. Ne že bych ho neutáhl ale moc se mu nelíbí. A jak už psal kubi-wan první díl byl a je pořád hodně svěží než oproti jiným hrám co dnes vznikájí...
  • to bych teda rad videl co tam rok delali od minula.
  • Pre mna najprecenovanejsia hra sveta. Kampan som presiel za 4 hodiny. Pribeh ziadny, zapletka skutocne "originalna" a prekvapujuca ako z Karate Kid. Neviem, co viac k tomu dodat. Prvu hodinu som si to uzival, potom to bolo len opakovanie naucenych komb bez inovacii, utekanie stale dookola pred fizlami, proste nudaaaa. Hru beriem ako najvacsi preslap v historii hier, ziadny multiplayer, ak sa nemylim, ani editor na tvorenie misii a "uzasne" nudna kampan bez napadu s dookola sa opakujucim puzzle za plnu cenu AAA hry.

    Alebo inak povedane, preview hier buducnosti, cena ako prasa, obsah ziadny.
    • C-BEAM
      janíček = prejav ako prasa, obsah hlavy žiadny.
      • Som rad, ze si sa nezachoval ako pravy fanatik do hry a slusne si mi oponoval miesto urazok. Vies co, aby si sa ukludnil, chod si zahrat ME, je 6 hodin, do 8 vecera to stihnes prejst cele *6*
  • "Extrémně vzrušující zážitek ze hry dělá to, jak vývojáři odstranili všechny ty malé překážky které byly v prvním dílu, zatímco do konceptu přidávají hromadu inovativních věcí."

    sakra ja to vedel, oni to zprasili KUA! *16*
  • Jack1947
    To by bylo parádní kdyby někdy někdo začal dělat na nějakém tom dalším Mirrors edge... ta hra byla totiž hrozně nedoceněná a rychle vyšuměla. Což je ohromná škoda.
  • Bojím se, že to dopadne jako první díl - bezobsažné plytké techdemo, které nyní proběhnete i během nedělního šlofíka...
    Snad se mýlím...
  • x_ander
    Mirror's Edge byla pecka a pokračování beru všema deseti. Proč nad tím ale pořád uvažují jako na restartu, to mi hlava nebere. Nevybavuju si, že by první díl dějově předvedl něco, kvůli čemu by se muselo restartovat, protože nemůžou nijak navázat.
  • Khanemis
    Inu, zatím to vypadá velmi podobně předchozímu dílu, včetně dojmu z pohybu, pohybem samotným a pro Mirror's Edge unikátní prací s kamerou. A to je jedině dobře...původní hra byla dle mého názoru výborná a zcela jedinečná, pokud přijde více méně více toho samého, tak si stěžovat rozhodně nebudu. Jen mě zatím překvapuje, že to pojali jako nový začátek, ne pokračování, přitom původní hra je i dnes stále dobře hratelná a i vcelku pěkná na pohled a tohle nepůsobí, že by se vůči ní až tak moc vymezovalo. Ale samozřejmě na závěry je ještě brzy.

    Co mě jednoznačně těší je, že od prvního oznámení stále drží stejný realistický koncept (nové) Faith a neudělali z ní žádnou tuctovou sexbombu:)
  • Mirror's Edge byla dobrá a zábavná hra, alespoň do doby než přešla v tuctovou akční řežbu s parkour prvky což byla celá druhá polovina hry, mimochodem bossfighty byly tragédie. Já jen doufám že se tohohle druhý díl vyvaruje.
    • kubi-wan
      Já vzal zbraň do ruky jen v (myslim) poslední misi, kde to situace vyžadovala, jinak jsem bouchačky šmejdům vždycky jen sebral a zahodil. Navíc ten boj jako takovej mi přišel úplně v pohodě, nevim co si na něj furt všichni stěžujou.
      • :P ani v poslední misi nebyly zbraně potřeba, stačilo je jen na to nalákat...8yu
    • C-BEAM
      "než přešla v tuctovou akční řežbu"

      chytiť zbraň do rúk v ME musíš len výnimočne v pár momentoch, dá sa to spočítať na prstoch jednej ruky takže napísať, že sa hra zmenila na akční řežbu sa mi zdá odveci. Zase je to iba o prístupe, keď človek nemá snahu pohnút rozumom a zistiť či sa dá situácia riešiť bez strelby tak bude strielať a potom nadávať a kopať do hry na fórach.
    • Ristoro
      Všechny fighty byly tragédie. Na té hře byl dobrý ten design s parkourem.
  • kubi-wan
    "Unikátnost světa Mirror's Edge tam pořád máme, ale přidali jsme mu nový a svěží nátěr"
    Hmm... Mirror's Edge nepotřebuje novej svěží nátěr, už první díl byl a pořád je hodně svěží oproti tomu, co dnes vzniká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit