Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no 3 gtx 580 si může dovolit jen málokdo, takže by to chtelo nový výrobní proces (40 nm je už dávno na hranici svých možností)a to aspon tak 25 nm... ale grafika je skvělá, ale proboha proč se aspon jeden z velkých vývojářů nezabyba fyzikou!!! ja si pamatuju jak sem byl uchvácen při přechodu z counter striku 1.6 na CS Source a to ne hlavne kvůli grafice, ale kvůli fyzice... kdyby aspon jedno velké vývojové studio pracovalo na fyzice, tak by zjistili, že je spousta hráčů, pro které je fyzika stejne nebo i více důležitá jako grafika... takže... kurva, prdel, mrdat, sraní a vaginální hlen!!!
  • Takže Unreal bude konečně vypadat "Real"? *1*
  • vzdycky jsem mel rad unreal engine.Prisel me treba lepsi nez cry kde ve crysis sice vsecho vypada krasne kdyz stojite, ale date li se do pohybu.....ee.....vadilo me ze se objevovali kere a kameny a byl okolo me vlastne takovy kruh ....no neumim to vysvetli vsak me nekdo urcite pochopil:-)...a to sem hral na nejvyssi detaily.
    • jo, souhlasim...taky jsem docela fanda Unrealu a na CryEnginu mi vadily ty stejné věci...
  • párkrát tam zmínil konzole, jestli to zvládnou atd.. ale pro mě je spíš otázkou: KDY bude nová generace konzolí?

Jinak to nevypadá vůbec špatně. Má to v sobě takový ten ,,filmový pocit'', ale třeba kvalita těch textur na jeho oblečku se mi moc nelíbí (hned první screen).. no i když těžko říct z takových screenů, každopádně nasvícení vypadá fakt pěkně.
    • Nové konzole jen tak nebudou. Už teď cena za vývoj proráží finanční stropy. Teď ještě kdyby se měli učit na novou gneraci. Navíc potřebujete lepší textury, víc si vyhrát s detailam, apod. Při lepší grafice je toho prostě víc vidět.
      Ale buďme upřímný - potřebujeme o tolik lepší grafiku? Neboť to je fakticky jediné co se u her vylepšuje. Obzvlášť když dnešní nejúspěšnější hry přípomínají víceméně interaktivní film - furt rovně, autoheal a sázet před hráče efekty - není si pak lepší na ten film zajít do kina na velký plátno?
      Člověk je pak rád, že ho hra chvíli pustí i něco dělat....

Pak mají paradoxně i větší šanci dostat lepší známku... To nejlepší nasázet v průběhu prvních 6ti hodin. Málokterý recenzent stráví u hry delší čas a prochází různé možnosti. Pak si jen řekne: WOW to je dobré: 9/10

Podívejte se jen na Bioware: BG2=>DA=>DA2... U DA3 už to bude za vás i samo chodit a příběh už kompletně nahradí explicitní erotikou a násilím (místo toho aby to byl jen průvodní jev).

Ohledně pařících teenagerů - četl jsem už několikrát, že průměrný věk hráče je přes 25 let a roste...
    • Spades
      ono se to tak zda, ze generace konzoli tahne PRAVE Unreal Engine.
      UE1 byl na PS1
      UE2 pro PS2 a XBox
      UE3 pro PS3 a XBox360
      UE4 bude nejspis pro PS4 a Xbox 3
    • podle toho co psali tak nová generace by měla být nejdříve 2013-14 takže pokud nebudou na tom enginu vydávat hry na pc do vydání nových konzolí tak až ty konzole vylezou engine bude zas zastaralý
      • pokud vím, tak vývojáři Unrealu se sami do médií vyjádřili, že Unreal Engine 4 vydají souběžně s novou generací konzolí, tzn. že jestli je tohle verze 3.975 (nebo kolik), tak se máme co těšit na zamrznutí v čase...do příchodu nové generace konzolí...
      • No právě. Dokud nebude nová generace konzolí tak do té doby se prostě tyto vylepšení ve hrách neobjeví (možná až na nějakou vyjímku). Těch pár titulů, které jsou ještě mířeny na PC mají většinou svůj vlastní engine (battlefield 3 nebo crysis je zrovna teď aktuální). Tohle se zatím podle mě využítí nedočká, bohužel *9*
  • Grafika není všechno...ale je fakt že hry na unreal enginu byly většinou pecky ! *9*
  • Ok, takže ve výsledku budeme s ještě hustěji namachrovanými super uber cool vojáky střílet ještě slizštější high-poly mimozemšťany.
  • Rekl bych, ze hranice posouva spis toto:
    http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711208
    • no nevim, zdá se mi, že CryEngine 3 je spíš na denní scénky, ten les vypadá pěkně
      ten novej Unreal engine vypadá mnohem líp v noci a má taky mnohem lepší nasvícení scény.. kdyby u toho nebylo napsáno že to je uděláno na PC, tak bych si snad myslel že to je v reálu (pohled na deštivou ulici)
  • si delaji prdel ne? at se kluci nauci prvne optimalizovat, nikdo kuli nim nebude kupovat pc za sta tisice aby si zahral hru jen kuli blbe grafice... :D
    • Spades
      a ty si se jebl o co ? :D:D:D UE3 je jeden z NEJMENE narocnych enginu vubec ty vymrdana hlavo...
      vzdyt UE3 jede na IPHONU
      toto sice bude narocnejsi, ale jen na plne detaily - na ty nizke to bude stejne narocne jako aktualni UE3 na nizke !!!
      • Až na to, že tohle není UE, který pohání současné hry.....

Potřebujou na to 3x Nvidii 580 GTX a další střeva toho PC budou také neskutečně našlapané.... Vem si spotřebu(jenom karta max. okolo 250W každá) a cenu(nebál bych se cifry okolo 70 - 80k za PC) a musí ti být jasné, že něco takového(tento "NEW"UE) tu možná bude tak za 3-4 roky kdy HW aby si to rozjel bude stát třetinu a nebudeš potřebovat malou "elektrárnu" k tomu aby si tu mašinu mohl poháňet......

Z toho tedy vyplívá, že se skutečně dočkáme nových konzolí(z tohoto hlediska skutečně vývoj brzdí a skoro bych řekl zaplať pánbůh...) až někdy v tomto horizontu, kdy výkon, cena a spotřeba budou k sobě v dobrém poměru a bude to pro výrobce výhodné je uvést na trh a pro vývojáře výhodné masově používat "NEW"UE(nebo nějaký jiný next gen engine...)

Já s tím problém rozhodně nemám, páč za konzoli nebo PC, které budou stát desítky tisíc a žrát elektřinu(ikdyž jsou jenom pár hodin zapnuté) jako všechny ostatní spotřebiče v bytě dohromady svoje peníze určitě neutratím.....

Chápu ovšem, že nejsem Ty.... *4*
      • zklidni hormon
        • vyhul si
  • Mno, tak myslim ze uz pro Epic nastal cas, aby s timto enginem uz konecne udelali UNREAL III. Prvni Unreal byla podle me jedna z nejlepsich FPSek. Dvojka byla na prd a kdyby se inspirovali jednickou, mohla by to konecne byt trefa do cerneho. Chtel bych se zas podivat do vesnic Nali ;). Vubec ty lokace v jednicce byly super. Tak snad uz.... :)
    • Pro mě taky, grafika na tu dobu nevídaná. Skvělé fantasy prostředí mě chytlo a dobrá hudba na pozadí umocnila celkovou atmosféru. Potom přišli s legendárním UT, na tom jsem strávil nejvíc času ze všech her co jsem hrál. Rychlost hry, perspektiva, velikost map atd. bylo super. Mapy se postupně začaly zvětšovat a další díly byly pro mě lepší už jen v grafice. Hra se zpomalila a už nebyla tak kontaktní, to je můj názor. Kdyby udělali v téhle nové grafice UT 99, tak by to byla bomba. To ale nehrozí a zase bude nový konzolový GOW s divnýma postavama, co vypadají jak vypasený us fotbalisti. *12*
  • Tohle ve mě evokuje stejné pocity jako když jsem poprvé spatřil screnshoty UT3 na které jsem hleděl s otevřenou pusou. Pár měsíců na to jsem nainstaloval UT3, nastavil plné detaily/rozlišení a zahrál si s kamarádem DM na mapě Heat Ray... Víc revoluční zážitek jsem nikdy předtím ani pak zatím neprožil. Věřím že nová ge. UT enginu se o to postará znova :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit