Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thanak16
    Vždy když se dívám na trailer k Deus Ex HR.. tak mě doslova běhá mráz po zádech... ta hudba a atmosféra je naprosto PERFEKTNÍ!!!
  • fallout
    Nechápu na co mám grafiku podporující Direct X 11, když pak vyjde video novinky a výsledkem je tohle... naopak Zaklínač 2, který běží na Direct X 9, vypadá světově...
    • Len keby ta hratelnost bola dobra. Na tom mi zalezi.
    • teselacia robi v DE HR s postavami divy. bez nej to vypada jak uplne low poly pile of sh*t. s DX11 a tesselaciu vypadaju fajn.

najprv si zistite co dx11 je a v com spocivaju vyhody nez zacnete pisat kraviny.
      do ze ma hra nalepku DX11 neznamena ze to bude najlepsia grafika na svete a naopak.
    • o kus níže to někdo přece povídá...tesselace je výborná vymoženost a pokud to bude DX11 využívat slušně, tak to je krok kupředu. To že tomu schází pár polygonů a textury by mohly být kvalitnější, to je jiná věc... navíc DX 11 je v první fázi důležitý i pro vyšší efektivitu, kdy stejná kvalita grafiky bude méně náročná... Ano, Zaklínač je parádní hra i grafický zážitek, ale to nesnižuje potenciál DX11 a nezhoršuje to, opět zdůrazňuji, průměrnou grafiku a skvělý design nového Deus Ex...
      • Čím víc se implementace DX11 a vývoj nových technologií pozdrží, tím později budeš muset znovu upgradovat.
        Najdi si na tom to pozitivní. Ušetříš. Já počítám, že na PC tak 4 roky nehrábnu a můžu investovat jinam.
  • Core
    Bomba! Nemůžu se dočkat srpna.
    • nemusis cakat ak nechces :)
  • Velmi dobře řečeno. Moc se mi taky líbilo, že tvůrci poslouchali fanoušky a třeba zvýrazňování se dá vypnout. (Udělal jsem to hned po spuštění. *8*)

Jinak by hra možná dopadla takhle...
    http://i55.tinypic.com/k15m3c.jpg (v obrázku jsou odkazy na známou scénu z DE1, doufám, že všichni víte o čem mluvím)
    • "What a shame!" *1*
    • Ty už to hraješ? No, jen by mě u toho zvýrazňování zajímalo, jak je to s tou zdí, která jde rozbít, jak je v tom prvním dnešním videu... dá se na to přijít ze stavby levelu, nebo bez toho zvýrazňování to prostě nenajdu? Jinak jsem taky velký odpůrce zvýrazňování a vypnutí bude to první, co udělám... nebo tedy spíš zvolím nejvyšší obtížnost, kde by mělo být už tuším vypnuté.
    • > mělo být reakce na Corwin8
  • Rusky moc neumím, ale tuším, že magor má v každém druhém slově nadávku.
  • takze moje prve dojmy.
    ma to podporu DX11 a to nie len tak na ozdobu. tesselacia na postavach vyzera prekvapivo dobre. nevyzeraju tak katastrofalne zle ako z konzolovych verzii. to gampelay video co je v clanku nejsu max detaily. napriklad AA tam neni.
    takze leak je to kvalitny... je to novinarska verzia. crysis 2 napriklad bola len vyvojarska verzia.
    na zaciatku je strielacia pasaz ale nejak ju uz pretrpim.
    vysvetlovanie objektov ide zrusit aj podobne hud blbosti ked som covery sa daju vypnut.

odbijem si uvod a potom snad zacne pravy deus ex.
    ale nejake nedokonalosti vplyvom skoreho leaku som si zatial nevsimol.
  • Grafika je průměrná, design prostředí a světa naopak výborný, podobně jako to bylo v jedničce. Rozhodně je vizuální stránka spíše plusem, než slabinou. Co se týče prezentace...kdyby měl tak výbornou prezentaci první díl, prodával by se určitě lépe. Zjednodušené to bude, ale bude platit to, co pro druhý díl- pořád to bude komplexnější než 99% ostatních her a příběh vypadá prostě fantasticky. :-)
  • lol, im to uniklo o 2 mesiace ? :) to si ozaj nikto nevie strazit svoje hry :)
    anyway, pekny darcek ku dnu deti :) yarrrrrr
    • USER47
      Má to bejt asi čtvrtina či třetina hry, takže ne až tak strašnej problém...
      • Četl jsem, že je to kolem třetiny hry a i tak to má 10 hodin+, což zní slibně.
    • NonSuch
      co jsem cetl tak neunikla cela hra ale jen novinarska preview verze, s par hodinami z kampane a s ne uplne dokoncenymi levely (nasviceni, stiny a tak)...
  • KIMCID
    no nevím ale zdá se mne že ty videa jsou dost slabá co do kvality??
    • to bude tou grafikou
  • grafika slaba ale inak pekny trailer, idem skusit tu preview verziu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit