Přejít na výpis diskuzí
Nová videa z Deus Ex 3 jsou hlavně o příběhu a postavách
1.6.2011 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
tak co, uz tu leaknutou novinarskou preview verzi nekdo zkousel? ;)
-
-
to druhe video je primo z leaknuté verze :)
-
-
grafika hlboko podpriemerna. je doslova priserna.
co sa tyka gameplayu mam tiez obavy ze to bude neuveritelne zjednodusene uz nie rpg ale 1st person shooter.
predobjednavku som zrusil uz davno. -
btw... ten gameplay dole je z uniknutej verzie, idem si to vyskusat.
Problem? -
grafika slaba ale inak pekny trailer, idem skusit tu preview verziu
-
lol, im to uniklo o 2 mesiace ? :) to si ozaj nikto nevie strazit svoje hry :)
anyway, pekny darcek ku dnu deti :) yarrrrrr -
-
Má to bejt asi čtvrtina či třetina hry, takže ne až tak strašnej problém...
-
-
Četl jsem, že je to kolem třetiny hry a i tak to má 10 hodin+, což zní slibně.
-
-
co jsem cetl tak neunikla cela hra ale jen novinarska preview verze, s par hodinami z kampane a s ne uplne dokoncenymi levely (nasviceni, stiny a tak)...
-
-
takze moje prve dojmy.
ma to podporu DX11 a to nie len tak na ozdobu. tesselacia na postavach vyzera prekvapivo dobre. nevyzeraju tak katastrofalne zle ako z konzolovych verzii. to gampelay video co je v clanku nejsu max detaily. napriklad AA tam neni.
takze leak je to kvalitny... je to novinarska verzia. crysis 2 napriklad bola len vyvojarska verzia.
na zaciatku je strielacia pasaz ale nejak ju uz pretrpim.
vysvetlovanie objektov ide zrusit aj podobne hud blbosti ked som covery sa daju vypnut.
odbijem si uvod a potom snad zacne pravy deus ex.
ale nejake nedokonalosti vplyvom skoreho leaku som si zatial nevsimol. -
Rusky moc neumím, ale tuším, že magor má v každém druhém slově nadávku.
-
Velmi dobře řečeno. Moc se mi taky líbilo, že tvůrci poslouchali fanoušky a třeba zvýrazňování se dá vypnout. (Udělal jsem to hned po spuštění. *8*)
Jinak by hra možná dopadla takhle...
http://i55.tinypic.com/k15m3c.jpg (v obrázku jsou odkazy na známou scénu z DE1, doufám, že všichni víte o čem mluvím) -
-
"What a shame!" *1*
-
Ty už to hraješ? No, jen by mě u toho zvýrazňování zajímalo, jak je to s tou zdí, která jde rozbít, jak je v tom prvním dnešním videu... dá se na to přijít ze stavby levelu, nebo bez toho zvýrazňování to prostě nenajdu? Jinak jsem taky velký odpůrce zvýrazňování a vypnutí bude to první, co udělám... nebo tedy spíš zvolím nejvyšší obtížnost, kde by mělo být už tuším vypnuté.
-
> mělo být reakce na Corwin8
-
-
to byla reakce níže :/
-
Bomba! Nemůžu se dočkat srpna.
-
-
nemusis cakat ak nechces :)
-