Přejít na výpis diskuzí
Nová videa z HD remaků RESI 4 a Code Veronica X
28.7.2011 | levis
44 příspěvků
-
21. století a lidi stále neznají Adblock+
-
Starsi konzole nemame a na PC vubec nehrajeme :)
Nikdo te nenuti to kupovat :) Tobe to prijde zbytecne, ale my ostatni to radi uvitame :) Proc ti to tak vadi? :) -
ja jsem rad za tyto predelavky protoze se na to bude dat normalne koukat.tuhle jsem zkousel RE4 game cube verzi na LCD TV a je to fakt rozmazany
-
no jo,RE4 Wii verze je dobra a docela by me zajimalo zda bude i na PS3 podpora move
-
Konečně? Kdykoliv lze oprášit konzoli. Rozbitá? Existují emulátory na PC.
Capcom prostě rýžuje a vydává ty samé hry znova. -
Na Ebay nebo Amazon to pujde sehnat :)
Dekuji :) -
Ja jsem hlavne rada, ze konecne mame moznost si tyto hry zahrat. Grafika a to ostatni at klidne zustane stejne :)
-
Je to přehozený do HD rozlišení... to je ten "remake".
Jo není remake jako REmake. -
Ptal jsem se už u předchozího článku ohledně těchto "HD" remaků a ptám se znovu - kde je to "remake" (přepracovat)?
Obě hry (RE4 i RE:CV) vypadají graficky naprosto stejně, jako když jsem je hrál před pár lety. -
Wii je teď asi nejlepší konzole pro RE, pokud chceš začít... můžeš si tam zahrát:
RE Zero: GC verzi i Wii znovuvydání
REmake: GC verzi i Wii znovuvydání
RE2: GC verzi (ta ale nemá lepší grafiku, je to prostě PS1 verze, ale na GC)
RE3: GC verzi (ta ale nemá lepší grafiku, je to prostě PS1 verze, ale na GC)
RE4: CG a Wii verzi
RE Code: Veronica X: CG verzi
RE: The Darkside Chronicles
RE: The Umbrella Chronicles -
Nejhorší je to na Hrej.cz tam to máš přes celí *16*
-
jo a RESIDENT EVIL 2 vysel jeste na nintendo Wii v 3D,docela povedeny.sice jen strilecka ale lokace jsou skoro totozny
http://www.youtube.com/watch?v=Z5lf1jGEbWQ&feature=fvwrel -
zatim jen v digitalni podobe coz neni problem ale uvital bych obe hry na jednom BR
-
resident evil (remake) pro game cube,opravdu skvela prace.ve stejne podobe vysel jeste resident evil zero ktery predchazi udalostem prvniho dilu.skoda jen ze tento kabat minul i druhy a treti dil
gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=VZH5IXwyKwc
review
http://www.youtube.com/watch?v=pnO7cQggji0 -
Jednička Remake mít nebude, protože ho již roky má - a šance, že vyjde mimo konzole Nintenda je malá.
-
V Americe??? takze u nas v CR jako ne? tak to je pekne na....
mimochodem zajimava prezdivka *3* -
Takovýho strupa měli spíš vychcat někde na plot. Nejlepší bylo jak se vlezlo dveřma do místnosti a člověk vyklepanej poslouchal jak někde, něco šoupe nohama. Pak se ozvalo dlouhý hladový aaaaaahh a už to lítalo.
-
Čtyřka je na PC otřesná... všechny konzolový verze jsou lepší. No, i když PC verze se dá opravit modifikacema.
-
Radši bych uvítal pořádně nařezanej remake 1 a 2 v HD, ať to klidně udělaj od piky znovu, jak já bych se vrátil do zahradního domku a vily plný mrkváčů. Čtyřka byl snad jedinej RE, kterej jsem úplně minul, a po pár minutách na pc jsem ho radši odložil. Nesedělo mi ovládání a styl. Možná tomu teď po výborný 5ce dám šanci.
-
To nemůže chápat, když se v devadesátým šestým ještě houpal u fotra v pytli. Do dneška si pamatuju, jak jsem se u PSX klepal s posledním nábojem a najednou se ozvalo hladové vrčení zeleného zombíka.