Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21. století a lidi stále neznají Adblock+
  • Starsi konzole nemame a na PC vubec nehrajeme :)

Nikdo te nenuti to kupovat :) Tobe to prijde zbytecne, ale my ostatni to radi uvitame :) Proc ti to tak vadi? :)
  • ja jsem rad za tyto predelavky protoze se na to bude dat normalne koukat.tuhle jsem zkousel RE4 game cube verzi na LCD TV a je to fakt rozmazany
  • no jo,RE4 Wii verze je dobra a docela by me zajimalo zda bude i na PS3 podpora move
  • Konečně? Kdykoliv lze oprášit konzoli. Rozbitá? Existují emulátory na PC.

Capcom prostě rýžuje a vydává ty samé hry znova.
  • Na Ebay nebo Amazon to pujde sehnat :)

Dekuji :)
  • Ja jsem hlavne rada, ze konecne mame moznost si tyto hry zahrat. Grafika a to ostatni at klidne zustane stejne :)
  • SA-reg
    Je to přehozený do HD rozlišení... to je ten "remake".

Jo není remake jako REmake.
  • Ptal jsem se už u předchozího článku ohledně těchto "HD" remaků a ptám se znovu - kde je to "remake" (přepracovat)?

Obě hry (RE4 i RE:CV) vypadají graficky naprosto stejně, jako když jsem je hrál před pár lety.
  • SA-reg
    Wii je teď asi nejlepší konzole pro RE, pokud chceš začít... můžeš si tam zahrát:
    RE Zero: GC verzi i Wii znovuvydání
    REmake: GC verzi i Wii znovuvydání
    RE2: GC verzi (ta ale nemá lepší grafiku, je to prostě PS1 verze, ale na GC)
    RE3: GC verzi (ta ale nemá lepší grafiku, je to prostě PS1 verze, ale na GC)
    RE4: CG a Wii verzi
    RE Code: Veronica X: CG verzi
    RE: The Darkside Chronicles
    RE: The Umbrella Chronicles
  • B.o.b
    Nejhorší je to na Hrej.cz tam to máš přes celí *16*
  • jo a RESIDENT EVIL 2 vysel jeste na nintendo Wii v 3D,docela povedeny.sice jen strilecka ale lokace jsou skoro totozny

http://www.youtube.com/watch?v=Z5lf1jGEbWQ&feature=fvwrel
  • zatim jen v digitalni podobe coz neni problem ale uvital bych obe hry na jednom BR
  • resident evil (remake) pro game cube,opravdu skvela prace.ve stejne podobe vysel jeste resident evil zero ktery predchazi udalostem prvniho dilu.skoda jen ze tento kabat minul i druhy a treti dil

gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=VZH5IXwyKwc

review

http://www.youtube.com/watch?v=pnO7cQggji0
  • Jednička Remake mít nebude, protože ho již roky má - a šance, že vyjde mimo konzole Nintenda je malá.
  • V Americe??? takze u nas v CR jako ne? tak to je pekne na....
    mimochodem zajimava prezdivka *3*
  • Takovýho strupa měli spíš vychcat někde na plot. Nejlepší bylo jak se vlezlo dveřma do místnosti a člověk vyklepanej poslouchal jak někde, něco šoupe nohama. Pak se ozvalo dlouhý hladový aaaaaahh a už to lítalo.
  • SA-reg
    Čtyřka je na PC otřesná... všechny konzolový verze jsou lepší. No, i když PC verze se dá opravit modifikacema.
  • Radši bych uvítal pořádně nařezanej remake 1 a 2 v HD, ať to klidně udělaj od piky znovu, jak já bych se vrátil do zahradního domku a vily plný mrkváčů. Čtyřka byl snad jedinej RE, kterej jsem úplně minul, a po pár minutách na pc jsem ho radši odložil. Nesedělo mi ovládání a styl. Možná tomu teď po výborný 5ce dám šanci.
  • To nemůže chápat, když se v devadesátým šestým ještě houpal u fotra v pytli. Do dneška si pamatuju, jak jsem se u PSX klepal s posledním nábojem a najednou se ozvalo hladové vrčení zeleného zombíka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit