Přejít na výpis diskuzí
Nová videa ze Star Citizen: ve vracích lodí může číhat banda pirátů i vesmírný squatter
25.7.2017 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Gratuluju. Ještě jeden nebo dva takové posty a můžeš si změnit jméno na něco měkčího...
-
Jestli v něco nevěřím tak to jsou "moduly", uděláme systém modulární a pak to propojíme, je to prima a jasný jak facka... haha :)
-
Ted jen FPS boje na dvou mapach nebo strileni se lodmi v ruznych modech v tzv Arena Comander.
VELKE ALE
Mezi 21. srpnem a 24. srpnem vyjde nová verze Alphi a tam už pujde lovit lidi jako námezný lovec, prevazet cargo a plnit slozitejsi mise -
Může mi někdo znalý nějak jednoduše a stručně popsat, co všechno se už dá ve hře v současné podobě provádět? Zajímá mě opravdu jen info o hře od lidí, co ji hrají. Vy ostatní si haty a stupidní rady nechte pro sebe prosím. Díky
-
Na jejich stylu vývoje je nejlepší, že kdo chce, může ho dost podrobně sledovat a nemusí věřit spekulacím :)
-
Vypada to moc pekne, tak snad se to podari dokoncit *4* Nejak se mi nechce verit, ze vsechny ty spekulace kolem nemaji zadny realny zaklad *7*
-
Tomu se rika spekulace, vygoogli si to. Nebo je to tady taky zakazany?
-
Právě že vůbec, vzdyť jen tahá nějaké nepodložené pseudo rozumy o tom co bude či nebude odněkud ze zadnice, celé to má váhu mušího lejna. Však až to vyjde, tak si to povíme, jestli je to dobrý, nebo špatný, ale to co tu hošík předvádí je jen hodně špatně maskovaný trolling, nic víc *5*
-
Perfekt, hrozně se mi líbí ta spousta detailů, v těch je ta krása. Jen tak dál.
-
Neni to idealne napsany, ale prijde mi ze docela uhodil hrebik na hlavu
-
Gratuluji, hloupější post jsem tu už dlouho nečetl, inu, nomen omen.
-
Ta hra nikdy v dokoncene podobe nevyjde, je absolutne surrealne aby online verze PU vypadala, jak Roberts slibuje a zaroven byla hratelnostne vyladena. Roberts je neco jako Vavra ale jeste tisickrat vetsi. I Vvra uznal, ze s Paskvildomem brutalne prestrelil a uz ho jen osekava, tudiz je sance, ze v 2018 uz bude opravdu mozne Paskvildom s primhourenyma ocima tak nejak hrat. Ale SC je uplne jina liga a uz nekolik let speje k fiasku. Dost mozna skonci i pred soudem, protoze prodavat virtualni lode za tisice dolaru do neexistujici hry je nejen ze nemoralni, ale lehce hranicici s podvodem. Ackoli komunitni ovce si nechaji libit leccos. Ke SC mozna opravdu mozna vyjde Squadron 42 (ale soude dle prutahu s vydanim jendoduche singleplayer vesmirne strilecky nevypada ani to). Nejpravdepodobneji se jevi verze, ze az dojdou penize - a ony dojdou, uvolni Roberts SC jako online hru s podporou modu a necha komunitu, aby hre vyrobila smysluplny obsah a behem let ji vybalancovala. Z vybranych penez si zaplati kvalitni PR a pravniky a zrejme bude z obliga.
-
Žádný drama nebude, protože:
1) Drama už se odvíjí průběžně předem..
2) Roberts je moc chytrej na to, aby to někdy pustil stylem NMS - tedy všechno v jeden konkrétní release day. Je mnohem lepší uvádět jednotlivý moduly postupně, jak už to vlastně dělá - ušetříš si kňourání o tom, co všechno ještě mělo ve hře původně bejt. -
^ this
-
Jestli toto flopne, tak se těším na to drama okolo toho. Pokud ne, nemůžu se dočkat až to koupím.
-
To jo no :D Docela by byla sranda, kdyby tam dali organismus z filmu Život(nebo aspoň něco tomu podobného) :D
-
Docela mě zaujala zmínka, že krom pirátů narázíte ve vracích občas i na mimozemské organismy, to budou asi slušné lekačky *1*