Nová Zelda by měla být jako Diablo IV, místo toho připomíná Overwatch 2
-
Nesmysl, tu hru je radost hrát a zaslouží si všechny. Ceny.
-
Souhlas, měli ještě držet pod pokličkou, pulírovat. A vydat jako vlajkovou loď s nástupem nového HW.
Jedničku jsem dohrál, jednou, líbila. Ale zkrátka Switch jako platforma se pro mě už vyčerpala. Všechny exkluzivity, co mě zajímaly už dohrané. Na indiečka fajn. Ale teď v ruce držím Steam Deck a dohrávám resty ze Steam knihovny. S čímž mi Switch nepomůže. Ale jakmile se vykulí Switch 2 (nebo whatever), zbystřím. -
Problém je, že poslední Zelda je mocně přeceňovanou hrou a až teď to některým konečně začíná docházet.
-
To by nebylo Games, aby tu nebyl clanek plny deprese ...po cteni techto clanku nema clovek chut hrat, ale jit si to hodit. Dalsi adept na pauzicku z vyhoreni.
-
určitě velké věci, protože Breath of the Wild je neskutečný v rámci HW Switche. Např. fyzika je lepší než v Sony exkluzivitách.
Doufal jsem, že dvojka dorazí alespoň na starý a nový Switch. Bohužel Switch se pořád prodává, ve finále Nintendo nepotřebuje hráče, co by chtěli hrát v normálních podminkách(4K,60FPS, HDR)
-
Tenhle článek je jen bait. Škoda.
-
Problém je samotný Switch. I můj telefon už má větší grafický výkon. Ta konzole byla zastaralá už když vyšla, takže jsem ani neočekával nějaké zlepšení u Zeldy, už tehdy to zdímalo tu konzoli na maximum.
-
Ja nevim, no, tak nam to prodaly stejnej engine, podobna mapa, novy fíčury, a my sme to prijaly....osobne sem predpokladal ze to bude za dva roky venku, kdyz toho mely tolik k dispozici....takze uvidime co tam japonsti magove tak dlouho potily, ja uz se nemužu dočkat az uslysim hlas Zeldy, jeste lepsi než keeperka z D3....predobednano, proste srajda to nebude.....
-
Taky sem si rikal co by dokazaly s pořadnym železem....
-
Hele zrovna opět hraju BOTW na svém og Switchi z roku 2017, že se načítá všechno není pravda. Vývojáři zvolili priority načítání assetů dost dobře na to, aby nevyskakovaly např. stromy, luminous rudu, svatyně, věže atd. vidíš v noci přes půl mapy, zkrátka ty důležité věci. Na to jaký má Switch hw mě Zelda nepřestává udivovat a co se týče gameplay ukázky tak ještě naopak vidím velké zlepšení ve vykreslování vzdálených objektů.
-
mně se styl Zeldy libí, ale nelíbí se mi vše hranaté bez aa v 720p v 25FPS s minimálním dohledem. I na emulatoru v PC to trpí tím, že se to vše donačítá přímo před tebou.
-
reálně to nejde moc posunout na HW, který má Switch. Docela je mi líto vývojářů, že musí tak skvělé nápady realizovat na tak směšný HW.
Sice je to šest let, ale Switch byl mimo už šest let zpátky, takže nikdo nemůže čekat v rámci sequelu zázrak.
-
Teď jsem si pořídil po tříletém přemýšlení Switch Oled. Učím se s gamepadem, je to moje první konzole. První hru, kterou jsem si k ní pořídíl byl Breath of The Wild. Sběratelská edice dvojky předobjednaná ve stejný den. Těším se. :) Grafická pohádková stylizace se mi moc líbí. Nepotrřebuji každou hru fotorealistickou. To by byla velká nuda. Kochám se a poslouchám hudbu. Skvělý relax.
-
No, tyhle články (především právě zde na Games.cz) plný úvah, hypotéz a dedukcí z trailerů mě nechávají úplně klidným. A naopak, jsou absolutně nic neříkající. To je totiž samý "jak to teda bude", kdyby, snad, možná. A kdyby autor článku měl v novém dílu něco jooo nahráno, OK, jeho názor, ale takhle je to teda k čemu? Zbytečnost.
S čím ale musím souhlasit je ta grafika všeobecně (a to normálně tenhle aspekt her moc neřeším). Ono už to je u těch her dneska vážně celý trochu jinde a co nám ukázali bylo ještě "jen tak tak" v roce 2017, ale vážně né dnes.