Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maminka mi nekoupila konzolku protože nejsem píča jako ty , nepotřebuju konzoli na hraní her nato mám pc , a ohledně reality jsi to vůbec nepochopil jelikož sem tím myslel že pouze v životě můžeš udělat to co chceš ale hra která by spojila tyto 3 hry prostě existovat nemůže .
    A co ti je do toho jak kolik mám kde chyb ? jsi snad češtinář nebo jsi snad nemohl něco přečíst ? Hlavně že se oháníš čištěním zubů a spánkem a přitom v tvojich max 14 letech už by si měl dávno spát , hlavně že se najdou kreténci co ti dají + zato že neumí pochopit můj post
    dobře příště vám všechno rozepíšu a všechno bude dle gramatiky správně aby sme si vyhnuly podobným debilním diskuzím ( jen tak mimochodem ty si určitě konzolista co trapáčku ? jinak mi není jasné proč by si obhajoval někoho kdo tě obere i za to že se přihlásíš na učet )
  • A vo-vo-VO tom to je! :-D
  • Hochu ty máš dost. Nevíš vůbec nic a meleš tady blbosti. Maminka ti nekoupila konzolku tak jsou MS svině co? Je mi to jasný.

"gta + dead rising a ještě k tomu sims taková hra existuje jmenuje se realita" a dement nejsi? V reálném životě můžeš jen tak krást auta, bojovat se zombie a k tomu ti nad hlavou bude lítat zelenej krystal? Myslím, že jsi těch houbiček měl už dost.

Btw tvůj příspěvek jde do síně slávy... Tolik chyb v jednom komentu jsem snad ještě neviděl. Být tebou tak prodám pc a koupím si učebnici češtiny.

Vyčistit zuby a do hajan. Večerníček už dávno byl. :-*
  • s čím jako nesouhlasíte ? že sou to ku*vy co si plní kapsu za všechno (tím myslím hry , ne operační systém + jeho doplňky ) nebo že nejde udělat dokonalou hru ???
  • Xykon
    My to chceme na PC!
  • Jistě že to nevyjde na pc microsoft sou totiž pěkné ku*vy a musejí tu svojí shit konzoly vizdvihnout právě takto nápadnými hrami a důvod ? musejí přece vidělat co nejvíc když mají aj zpoplaťněné přejmenování nicku na GFWL. A pro autora divíš že ti píšu co se ti zdálo po večerníčku hodíš si takový nick a pak tu ťápeš že bys chtěl hru jako gta + dead rising a ještě k tomu sims taková hra existuje jmenuje se realita a tu do her (bohužel) nikdo nikdy nedostane ovšem kdoví co bude za 100 let že , dnešní uživatelé games.ti ale asi ne (pokud neobjeví lék na nesmrtelnost - pak už bych se nedivil ani přípravku na zmiňované zombie ) přesto této zprávy nějak nelituju my máme L4D 2 a to alespoň mě jako z-akce stačí
  • nespamuju klikal sem na reagovat ale když mi o vyhodilo nový topic tak sem musel napsat aj druhý že je to vjenováno tobě , mimochodem topic kdy sem psal že každý má takové návrhy se ani neobjevil
  • Na první pohled jsi novodobý hráč, který má radost i z jednoho modu do CoD. Vsadím se, že Falloutem myslíš až třetí (či Vegas) díl, že?
    L4D a CoD vyčerpaly zombie tématiku tak, že jsou další hry zbytečné? Tak tady se šeredně pleteš frajere.
    Zombie tématika je pro mnoho lidí velice lákavá a to, že tobě současná nabídka her se zombie stačí je tvůj problém. Nápad, který tady zazněl je skvělý a už jen záleží na vývojářích jak se s ním poperou. Vidina toho, že jsem ve městě a je na mně co budu dělat a jak se zachovám proti hordě zombie s jedním zásobníkem je kur***ky dobrá. Plus správa potravin, úkrytu a zbraní je skvělá věc, která v zombie hrách chybí.
    Už tu byl pokus o takovou hru jménem Zombie Fort, ale nedopadlo to nejlépe a proto jakýkoliv další pokus vítám.
    A ještě jednou... Pokud tě to nezajímá tak to nikoho netrápí, vývojáře a vydavatele zajímají lidé, kteří o tuto tématiku mají zájem a věř, že těch je hodně. HODNĚ.
    Btw vesmírné opičky z Dead Space mají se zombie společného tolik co já s princeznou.
  • Za 1)Se mi nic nezdálo a za 2)Nespamuj a di se na ten večerníček dívat :-)
  • Zombieland ! *1*
  • RPG tiez rad a aj tie hry s dobrou story ale osobne si myslim ze ak chcem nieco s zombie tematikov tak by to mal byt skorej dobry serial :D:D, inak mozno by sa ti zapacil Dead Space aj ked je limitovany na prostredie ale pribeh je slusny a slusna horrorova atosfera (jaj mam rad tieto debaty o jedlach :D).
    Co sa tyka zombie v hrach tak rozhodne si vydobyl svoj priestor L4D a COD zombie mode takze dalsie tituly mi pridu zbytocne .
    Osobne sa mi pacili napady ako Two Worlds aj Gothic ale sklamal som sa pri prvotnom kontakte s hrou viacej zabavy som nasiel v Mass Effecte, Dragon Age ci Falloute :+)
  • to Michal :
    a ještě napiš co se ti zdálo po večerníčku
  • lol
    a ještě napiš co se ti zdálo po večerníčku
  • Nebo ať si to vezme rockstars a nazve to Grant Theft Auto:Zombie War *1* *1*
  • To si piš že myslím :-) Já jsem ten typ kterej má rád Survival se zombíkama:-)
    Ale někdo ne :-) ale každej podle svého :-)
    Nejvic ze všech herních žánrů mě berou RPG a nebo Hry s dobrým Příběhěm a taky velkou volností.Proto mam rád třeba Two Worlds 2 ale bohužel krátká hratelnost a volnej svět ani moc ne.
  • Ve Score jsem viděl hru s podobným konceptem, každopádně v plusech byl jen ten koncept. Takže až se budou psát oslavné ódy na tuhle hru, tak se o to teprve začnu zajímat. Prozatím si vystačím se survivalem ala L4D.
  • JJ trebalo by nieco ako ZombieSims, mas vlastnu dieru a vnes si pestujes svojho zombieka :D davas mu vselico zive na zjedenie, posielas ho do ulic pojedat policajtov a pod :D:D:D:D:D
  • To myslis vazne ??? :D:D:D:D
    :D:D:D:D
    :D:D:D:D

Pockat on to fakt mysli vazne D:D:D:D:
  • PS:GTA se zombikama upravování svého Baráku,Kradení jídla možnost chodit do každého baráku,Vzít každou blbost jako zbran. ATD to sem fakt chtěl.
    GTA+Dead Rising 2
    + Simulátor života(The Sims) Aby bylo fakt potřeba žrádlo,WC,Spánek atd
  • Hezký
    Todle všechno co tady píšou jsem měl v hlavě už 2 roky že bych to takhle chtěl že by mě to bavilo.Ale nebude na PC takže OMG moje myšlenka ale ne na PC...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit