Přejít na výpis diskuzí
Nové Arma 3 DLC Zeus z vás udělá "pána jeskyně"
13.2.2014 | Ladislav Loukota
24 příspěvků
-
Tomuhle rikam paradni vecicka, akorat jedine minus vidim v tom kolik serveru budu muset prolezt nez najdu kvalitniho Zeuse, kterej na mne nebude spawnovat miliony nepratel. Ale snad i to se vykrystalizuje.
-
-
Ani Zeus nebude mít neomezenou moc... bude muset přemýšlet, kdy a co použít *3*
A jen tak mimochodem ... "hledat kvalitního Dia" .... když už. -
holt to chce najít správnou komunitu :)
-
Záleží na tom, kolik to hraje dětí. Jestli hodně, tak Zeus-zmrd bude jistě velmi častý jev.
-
Radši bych řešil ty užasný FPS, který z toho vylezou díky užasnému enginu. :)
-
-
50-70fps se vším na high nebo víc v singlu a v průměru tak kolem 50 v mp je pro mě v pohodě hratelné *2*
-
:) To je daň za svobodu a otevřenost .... a za to že nemáš Cray pro plnohodnotné VBS na který jsou v Bohemce uvyklí ;)
-
-
-
Fajn vec a urcite neni posledni, ceho se zadarmo dockame.
-
možnost hrát pána jeskyně byla super v Neverwinter Nights, tam ho šlo mít i jako Avatara přímo ve hře a neviditelný se vysmívat hráčům těsně za zády *1*
-
No ... Stale tu sou deskove hry typu Descent, Mansions of Maddnes, Quest of Midleearth, a nejsou tak stary jako DnD stojici na 1vs4(6). Takze myslenka to neni uplne nova ani vzdalena
Co je spise zajimave , ze nektere adaptace PC her jsou v deskove zabavnejsi.
Bohuzel dnes se spise herni prvky (at uz z deskovek tak pc/konzole) vykradaji kopiruji opakuji s minimalnimi obmenami. Je to docela skoda. Ted to sou sami zombici, predtim samej tower defence fantazi a elfove, všude bulllet time i v zavodech...
Zetjra "asynchroni" multak.. -
Vždy jsem toužil hrát RPG, kde jeden hráč je v roli temného pána a ostatní hráči dobývají jeho podzemí. Existuje taková PC hra? Nebo bude tohle premiéra?
Edit: vlastně hrál jsem modifikaci Zombie Master pro HL, ta byla celkem zábavná, bohužel nedodělaná. -
-
Dungeon Land
-
-
MCC mod ..
-
Dotaz:to jako budu muset mít armu v PC 5let?kvůli životnosti té hry a přidávaným přídavkům.
Nebo se mohu tešit na to že to jednou bude komplet v krabici? -
-
No vzhledem k tomu ze je to Steam hra, tak to mas jedno, v momente kdy si nainstalujes Armu, tak se ti stahnou i vsechny pridavky do ni.
-
-
Pokud to nebude samostatně vydané placené DLC ala PMC, BAF, AČR... u těch free je to jasné
-
-
OK zaačinal jsem se v tom ztárcet
-
-
Stačí si počkat. Jak bylo na spadnutí vydání Army3, tak jsem levně pořídil Armu 2 komplet a spokojenost.
-
-
-
ok diky
-
-
To jsou problémy *5*
-
-
ARMA3 alias Black & White... v plne polni ? No zni to pri nejmensim "zajimave". *1*
Takze kampan bude jen 2mise? jinak se na SP dlabe... to by bylo zcela nehezke a neeticke. Tedy. *10* -
-
co to meleš?
-
-
Modulárnost a otevřenost modérské komunitě se mi na Bohemce líbila vždycky .... early access a epizody ale jdou mimo mne .... možná za pár měsíců , až bude Arma 3 mít i ucelený obsah se nechám na Steamu zvyklat ....
-
Skor mi to pride ako Dungeon Master v modernej podobe :-)
Ale co bude asi najpodstatnejsie je dobry balanc. Ak bude mat ten Zeus nebmedzene prostriedky a proti jeho spawnu hraju normalny hraci (teda aspon tak som to pochopil) tak to bude pekne naprd.