Přejít na výpis diskuzí
Nové CoD: Black Ops DLC zavede zombies na Měsíc
4.8.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Byvaly doby kdy nove mapy pro zombie mode vychazeli s patchi zdarma....
-
-
To bylo tehdy, kdyz managerum v Activisionu stacily v garazi dve Ferrari a ne PADESAT...
-
boli aj casy, ked hranie hier nebolo len mackanie toho tlacitka ktore ti zobrazi na obrazovke :)
-
-
Nostalgie je mocna carodejka :oD
BTW. Drasto ten cestin :o/
-
-
-
Lidi co pořád mrmlají a nadávají na ty CoD zombie mapy to podle mě ani jednou nehráli, protože to je jedna z nejlepších věcí, která CoD serii za poslední roky potkala. Super myšlenka, neuvěřitelně návyková hratelnost, skvělá spolupráce více lidí, jednoduše úžasná zábava pro více lidí.
-
-
Super myšlenka, se kterou dávno nepřišlo Left 4 Dead. Co se asi mihlo autorům Call of Duty, když se rozhodovali, čím Call of Duty "obohatí"? Že by: "Víme, že Left 4 Dead je velmi populární, a proto Ctrl+C a Ctrl+V"?
-
-
Hlavne v zombie CoD jde o to prezit v urcitem komplexu. V L4D jde snad o to dostat se z mista A do mista B pres misto C aby hra pokracovala v nejakem pribehu...
-
-
Tak na to tu máme survival mód v L4D nebo Killing Floor, což je prakticky o tom sámém... A myslim, že byste se měli zamyslet, protože cena Killing Floor je 15 éček... Kolik že to stojí tohle DLC? Zaráží mě, že to lidem za ty peníze stojí, ty DLCčka...
-
-
Killing Floor jsem si koupil a nestalo to ani za tech 5 ecek co jsem za to dal a L4D bylo taky velky zklamani. Zombie mod v CoD me bavil o dost vic.
-
-
Nechápu, v čem tě mohlo L4D oproti modu z WaW zklamat *8*
-
-
-
-
Vzhledem k tomu že COD WOrld at War bylo vydáno ve stejnou dobu jak L4D tak nevím kdo z nich to vymyslel dřív.A kdo to okopíroval
-
-
Přijde mi to poněkud komické. L4D bylo ve vývoji přes 4 roky, zmiňované WaW maximálně 2... Jen pro zajímavost...
-
-
Přesně tak.
-
-
Tak vzhledem k tomu, že Left 4 Dead je hra na kooperaci hráčů v boji proti zombiím založená, byla ve vývoji nepochybně déle než mód se zombiemi ve World of War...
-
-
První tady byla modifikace Killing Floor pro UT2k4 a hotovo.
-
-
hovno, první byl pong
-
Tak úplně první tady byl snad Blood, ne? *3*
-
Přesně, i tak ale nevidim nic moc společného mezi L4D a Killing Floor, každý si jde svou cestou a nabízí něco jiného...
-
-
-
-
-
My nenadáváme na ten mod, ale na finanční politiku Activisionu :)
-
-
Nechápu jak tohle může někdo kupovat...
Sakra jak já moc si přeju aby BF3 nakopal řiť MW3 :) -
-
nakope, nakope, neboj.
-
MW do toho netahej, to black ops je blbost jak aj celé treyarch studio, za všechno nepovedené z CoD série může tohle studio, a taky nechápu jak můžete všichni pičovat že mw vychází každej rok, když to není pravda, a BF3 rozhodně MW3 neublíží, si akorát tak namláti hubu...
-
-
Nojo, nojo. *2*
-
-
-
Jen bych dodal, že tyhle čtyři mapy byli na xboxu k limitované edici.
Pokud budou muset platit celou částku, tak to je fail jak sviňa. -
Zombie mapy drzely CoD5 nad vodou. Pro me zachranovali i CoD7 - byt jsem hral pouze dve, v zakladni verzy hry. Kvuli trem novym mapam nebudu kupovat vsechny predrazeny DLC. A ted, kdyz konecne vydaji pouze zombie pack, kterej bych jim byl za rozumnou cenu koupil (chapej 200Kc max), jedna se opet (jako v pripade DLC pro CoD6) pouze o "remake" uz jednou vydeneho. K tomu opet za nesmyslnou cenu 400Kc+... Kdybych chtel hrat tyto stary mapy, nainstaluju CoD5. Idiotu opravdu totok...
Boha jeho, ti kravataci z Activisionu co toto vymysleji, potrebuji opravdu uz dostat pesti. -
-
Pěstí potřebujou v prvé řadě hráči, kteří tohle koupí. Nediv se, že Activision a později ostatní začnou praktikovat stejnou politiku, když to vynáší peníze. Lidi musí pomocí peněženek říct jasné NE, pak se může něco změnit. Jinak si tu můžeme jen tak nadávat.
-
-
To kazdopadne. Ale kdo prisel s placenym DLC? Activison! Ne hraci... To ze si to kupujou lidi, kteri si nevazi penez a predevsim si to kupujou smradi, kterym na to daji penize rodice je vec druha.
-
-
No, upřímně, první placené DLC bylo od Bethesdy do Oblivionu. Ale je pravda, že prvenství co se týče cen, to Activision opravdu drží, protože jedno DLC s podobným obsahem za 15 éček, to tu ještě nebylo :P
-
Zombie mod je to jedine co se da od Treyarch hrat. At si patlaji zombie a prestanou prznit CoD, i bez jejich vydatne pomoci to s nim je radne nahnute.
-
-
-
-
ale TVL za každé DLC 15 Euro? se posr..y.....
Za 5 bych to eště bral ale 15? To si radši koupím novou hru. -
-
No, kdyby to aspoň bylo obsáhlé DLC, tak neřeknu, ale tohle... Nechápu, kdo ti moh dát mínusko (O_O)
-
-
Si vezmite, že teraz na MMOBOOST predavaju Zaklinača za 15 eur. +- (čo kupite ?)
(jasne ten shop je o ničom inom ale porovnavam, čo za tu cenu dostanem)
Toto dlc je joke. :) Resp. cele COD v otazke cenovej politiky je VERY bad joke. :)
-
-
-
Je strašný jak COD dopadlo.Ještě v 5ce to bylo za darmo formou patchů.Už neví jak by z lidí tahali prachy,navíc 4 z toho jsou pouze reciklace.
-
LDC? Nemá bejt DLC?
-
Serte na tenhle zombie mod.. akorát tahají z lidí prachy. A počkejte si radši na Dead Island od Techlandu.
-
meli by udelat mod s upirama :-D
-
-
Ale ten bych si treba mile rad zahral, ovsem nesmeli by to byt Emopiri ala Twilight *15*
-