Přejít na výpis diskuzí
Nové CoD: Black Ops DLC zavede zombies na Měsíc
4.8.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
není vám to blbý pořád dokola znovu a znovu psát jednu větu na 100000000 způsobů?
*ahoj jsem ovce ze stáda a přidal bych se, COD je strašná p*covina, HA HA HA jsem to ale trefil co?
D.E.M.E.N.C.E -
V BF3 by mohli byt taky zombici xD
-
-
Kotici by tam mohli byt a další podobné postavičky herní scény. *2*
-
ja by som tam radsej mal pandy *1*
-
-
Ja tchyne *16*
-
-
-
Kdo by taky pořád hrál jen zombíky, že? *3*
-
tieto kratkozrake prispevky su fakt na smiech si myslite ze cely prijem activision je z cz/sk alebo co?:D oni na vas kaslu ze sa vam do zda vela alebo prehnane kedze na zapade je 15€ pomaly salka kavy cize tam im je to ukradnute ze daju par supov za mapu takze tie dlc sa budu produkovat a predavat stale aj ked sa tuna na hlavu postavite...
-
-
Nemáš pravdu, pokud se nová hra (jako CoD) na Steamu prodává za nějakých 50-55 éček, tak 15 éček za 5 nových map? To je drahé.
-
Jdi na zahraniční servery a zeptej se lidí, jestli to vidí jako ty. Všude nadávají na předražena "Acti DLC", ale nějaká velká skupina to bohužel pořád taky kupuje :/
-
-
lets hate kids.
-
*Brečím* stejně jako 90% komentářů. U Sims série je to samé, DLCčka jsou 3x dražší a lidi si to stejně kupují. Jde vidět zaostalost východních zemí co se týče kupování něčeho. Raději byste to ukradli, že?
15€ je malinká cena za to, co DLCčka obsahují. Komu se to nelíbí, nemusí to kupovat, hrát a tudíž ani komentovat -
-
Bohužel malinká není, vzhledem co (ho*no) některá DLC obsahují, jako v tomto případě u CoD.
Pár hodin práce s předěláním pár starých map. A 15 éček? To radši tyto penízem dám nějakému Indie vývojáři.
-
-
Kolik že to za ty map packy (čítajících nějakých 12 map, pokud se nepletu) pro COD nakonec zaplatíte?
-
-
Takze 1200 MS bodu je asi 400 Kc ... coz mi prijde jako celkem solidni palka za par map ...
-
-
Posčítejme si k tomu ostatní "DLC" a v tom případě bysme za ty peníze měli AAA titul ? (O_O)
-
-
-
Já se už tak těšííííííííííííím... Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
-
LCD? Asi chyba ne? :)
-
-
mozna LSD :-D
-
-
meli by udelat mod s upirama :-D
-
-
Ale ten bych si treba mile rad zahral, ovsem nesmeli by to byt Emopiri ala Twilight *15*
-