Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LCD? Asi chyba ne? :)
    • mozna LSD :-D
  • bobsh
    Achjo... za chvíli bude zombie mod i do Football Manageru... *7*
    • Ale to by nebylo marný, takovej zomboftbálek:)
      To by byla snad jediná fotbalová hra, která by stála zato:D
      Ne ale je pravda, že je už "přezombíkováno"
  • Máte tam malú chybičku v názvu *4*
    • Zřejmě k ní došlo vlivem CoD: Black Ops LSD *1*
  • Já se už tak těšííííííííííííím... Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
  • tak toto uz vubec nechapu, jesteze tu mame i jine hry :)
    • S tím musím souhlasit, např. tu máme Killing Floor, což je takový stand-alone zombie mód
  • nejlepsi zombie hra at si kdo chce co chce rika je plants vs zombies *3*
    no dobre, residenti taky nejsou spatny *4*
  • Kolik že to za ty map packy (čítajících nějakých 12 map, pokud se nepletu) pro COD nakonec zaplatíte?
    • XorxoxTalarius
      Takze 1200 MS bodu je asi 400 Kc ... coz mi prijde jako celkem solidni palka za par map ...
      • Posčítejme si k tomu ostatní "DLC" a v tom případě bysme za ty peníze měli AAA titul ? (O_O)
  • Pro hry jako "dojná kravka" CoD je cokoliv se zombiemi jedině ku prospěchu peněženky - vývojáři si nemusí lámat hlavu se složitou A.I., stačí jediný model chování - jdi tupě za nejbližším hráčem, ničeho si nevšímej (však to ničemu nevadí, je to přece zombie), až budeš dost blízko, udělej melee útok.

A stádo platí a platí a rochní si, jak se o ně firma stará. A potentáti ve firmě se smějí a smějí a mnou si ruce...
    • Pokud jsou zákazníc spokojeni s tím co dostanou, tak je to naprosto v pořádku. Jelikož u CoD tráví denně miliony lidí svůj volný čas, tak se jmi hra asi líbí a tento styl jim vyhovuje. To jen pár haterů jako ty to nedokáže překousnout.
      • CoD vyvolava tolik nenavisti, protoze jeho nizkou kvalitou se "inspiruju" i ostatni fps a vsichni jsou stastny, jak se paradne priblizili zmrsenemu CoD.
  • Kdysi jsem v jedné jak jinak než devítkové americké recenzi na Black Ops četl, že "je-li něco větší zábava než střílení nácků, pak střílení zombíků." Jak vidno, nebyl to úplný kec, avšak čím jsem starší, tím víc mi tenhle styl přemýšlení přijde tak trochu debilní. Je toho prostě moc...
  • MishKonn
    Už to "přepracované", což defacto znamená "nic nového" začíná být poměrně ohraná pohádka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit