Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele moc tomu nerozumim uprimne :D O nejaky optimalizaci by se mozna dalo mluvit u tech uplne nejnovejsich karet, pochybuju ze to udela neco s moji starickou 970 ^^
  • Drivery mě netankují tak jako instalace dalšího klienta. Kdyby to běželo na Steamu tak bych to možná i prubnul ale zaplevelit si PC dalším smetím a zase se někde registrovat né diky. *6*
  • species: takze je to spis implementace podpory novych prvku nez optimalizace, to by pak davalo smysl. otazka je jak tato implementace ovlivni jine hry.

facepalm: kvalitni argument. ty ses ten typ cloveka co o tom vubec nepremysli a jen papouskuje kdo mu co nacpe v clanku ze?
  • Ses blbej nebo navedenej?
  • oficialni verze je ta ze nove hry muzou obsahovat urcite prvky ktere predchozi hry nemely a proto na to optimalizuji ovladace. Muj nazor je takovy ze jen vydavaj update za updatem aby to vypadalo ze neco delaji. Nikdy jsem nezaznamenal zadne navyseni vykonu po instlaaci "game ready" drivers.
  • boze, takze to je tak, ze pokud je tam prostor pro dalsi optimalizaci, byt jedny hry (a pokud jde jedna, urcite by slo vice), tak ty puvodni nebyly optimalizovany jak by mohli... se opakuju. chapes?
  • Boze. Ovladac optimalizovany na vsechny hry nahradis ovladacem, ktery obsahuje vsechny dosavadni optimalizace + OD TED OPTIMALIZACI PRO DESTINY 2.
  • takze ovladace optimalizovane na vsechny hry nahradim ovladacema o neco lepe optimalizovanyma na jednu hru? co potom ty ostatni hry? bud budou optimalizovany mene, nebo je to jak sem psal, ze ty puvodni ovladace nesli jak meli, pokud je tam prostor na zlepsovani byt jen jedny hry (postupem casu vice).
  • Ne, je to spíš optimalizace na konkrétní titul.
  • muze mi to nekdo vysvetlit? takze dosavadni ovladace nevyuzivali kartu jak by meli? a kdyby nevyslo destiny 2 tak by to ani neopravili?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit