Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jak porazíme tu rasu, ktere v prvním díle stacila jedna lod na anihilaci cele lidske flotily? Na Marsu zakopeme nejaky tajny super ancient zbrane!!! Mistri pribehu z Bioware v akci.
    • Hairy_Ass
      Celé flotily? Zničila asi 4 lodě, zbytek zničili ty gethské lodě. Reapeři rozhodně nejsou nezničitelní, jen měli na své straně výhodu naprostého překvapení a po vypnutí hyperprostorových bran (nebo jak funguje to mass relays) i početní převahu v každém hvězdném systému. A ani to jim občas nepomohlo, aby neměli sem tam nějaké početní ztráty (vis zničený Reaper ve druhém díle). Super ničivá zbraň mě taky dost zklamala, ale masivní vesmírné bitvy tam budou taky, soudě podle videa.
      • A o jaké zbrani se tady bavíme? Já jsem nic takového nezaznamenal, jenom to, že by se na Marsu mohlo najít něco, co by mohlo pomoct při boji proti Reaperům. A kde jinde? Po Protheanech toho moc nezbylo, základna na Marsu je zachovalá a pravděpodobně funkční...
        • Hairy_Ass
          SPOILER: z uniklých dat ME3 se prý vypreparovala základní kostra příběhu, kde podle všeho bude Shepy pátrat po záhadné "zbrani", která (pravděpodobně) je buď schopna velice účinně zničit Reapera nebo je schopna ho nějak přeprogramovat, jako se to stalo ve dvojce s Gethy. Samozřejmě jde o teorii, ale jméno zbraně je patrně konečné - The Crucible.
          • Pokud je to pravda, tak se na to dá říct jenom tolik, že se to dalo čekat... protože při vší úctě k rasám ME univerza a jejich technologii, proti stovkám Reaperů nemají moc šanci... Je to sice klišé, ale ono se to jinak řešit nedá.
            • Ad. SG: Pravda, ale jak jsem psal, myslím, že se to jinak řešit ani nedá, pokud se bojuje proti někomu, kdo je technicky vyspělejší. V SG těch zbraní pravda bylo hodně, ale nemůžu říct, že by mi to nějak moc vadilo.
            • Hairy_Ass
              Holt smutný to úděl všech příběhů s příliš silnými záporáky, kluci ze seriálu Hvězdná brána by mohli vyprávět. *15* *3*
      • Mass Relays fungují celkem jednoduše: vytvoří koridory prostoru, ve kterém nemají objekty nulovou hmotnost a tím se můžou pohybovat teoreticky neomezenou rychlostí... Tak v podstatě funguje celý "Mass Effect", použití Elementu zero na snížení hmotnosti předmětů a lodí atd...
    • to s tou super tajnou zbraní říkali ve videu (já se na něj nedíval) nebo odkud to máš
      • a taky je to na me strankach a jmeno zbrani je crucible
        • Link?
          • http://masseffect.herniweb.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=987&rowstart=0
            • Já jsem tam ten příspěvek poslal. Takže moc dobře vím, o čem je. Přesto jsem tam několikrát napsal, že se jedná o spoiler. A vy jste to teď tady všem jen tak střelil.
            • to bude proto ze marek je prekladatel
            • Hairy_Ass
              Marek Tvrdy: 1) Nikdo tě nenutí se na to koukat, 2) Na tamní diskusi o tom je spoiler alert. *7*
            • No to bylo fakt chytré to všem vyspoilovat.
      • Video to dost jasne naznacuje.
      • v me2 byla zminka a taky ve videu
    • Sice je to klišé, ale proč by ne? V jedničce při rozhovoru s tím "živým" proteanem bylo řečeno, že je Reapeři zničili především překvapivým útokem a odříznutím jednotlivých světů od zbytku. Nikde nepadlo ani slovo, že by Proteani neměli prostředky na zničení Reaperů. Ostatně v ME2 jsme se do jednoho vraku podívali.
      • Hairy_Ass
        Ten "mrtvý" Reaper ve dvojce byl několik milionů let starý, takže to Protheani rozhodně nezničili...
        • Díky za opravení, ale zbytek mám správně ne?
          • Hairy_Ass
            Asi jo.
    • Spíš je unudí rodinejma poutama z Vagon age 2 *16*

btw co takhle vy dvě homoklády používat "spoiler"
    • pokud ctes spoilery tak vis ze tu zbran tvori nekolik cyklu ale protheane ji skoro dokoncili i tak cekal sem neco vic treba odpaleni soustavy xd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit