Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky a podrobnosti o třetím Zaklínači
1.3.2013 | Adam Homola
108 příspěvků
-
U těhle screenchotů používají starý render a ještě tam nejsou všelijaké grafické efekty. Kupříkladu Zaklínač 2 vypadal v alpha verzi takhle - http://www.youtube.com/watch?v=WVPGGWjC_aM
Ta hra bude pravděpodobně v konečné fázi vypadat hodně jako Zaklínač 2 (používají stejný engine). Just sayin. *6* -
No, asi před tejdnem jsem na Steamu koupil za nějaký 2 stovky původního Zaklínače. Po stránce herního světa bych těžko hledal konkurenci. Je hodně znát, že ho dělali Slovani a ta neameričnost (že je to prima slovo *1* ) byla balzám na nervy. Po herní stránce by to chtělo ještě sem tam dopilovat, příběh byl snad až na dva takový wtf momenty skvělej a dal bych si klidně víc metalu *1* Každopádně jsem včera dotáhl domů i Zaklínače 2 a zatím si nemůžu stěžovat. Snad až na zorný pole, to se mi nechce ani věřit, že zrovna CD Projekt RED to takhle domrví a nedá ani možnost nastavení... Už si pomalu zvykám, ale co je to za módu, to asi nikdy nepochopím. Jestli chtěli, abych se otáčel jak korouhvička a užíval si motion bluru tak bohužel, ten jsem vypnul. Fakt mi není jasný, proč na PC máme vždycky tak malej FoV... Každopádně trojka to nebude mít lehký, laťka je podle mě dost vysoko.
-
No kto by sa nepotešil tej atmosfere keď sa nekdy hluboko v Redánii pri Kaedwenskych hraniciach ideš hlbokými lesmi , úzkymi stezkami kvetkovanými poliami stretneš pastierov s ovcami a viditeľne odlišnými kozami ( detail na obrázku) s húštiny ti vyletí bažant si už za kopcom a vidiš snený Novigrad reprezentujuci honosnymi čtvrťami ako aj špinavými vykalmi posiatu štvrť , namestičko, kostol , temné hlavne úzke uličky ..... a takisto rozburene more na severe ,vlny ,vietor, zlovestne mraky no kto by sa netešil
-
Mě už to nebaví, se tady rozplývat u každýho Zaklínačovskýho článku, ale já se na to prostě těšim jak malá Jaruna! A hodně mě těší, že se odkláněj, jak je vidno na obrázcích, od toho fantasy stylu z dvojky. Už se těšim na další matroš *14*
-
Atmosfericka umelecko dojimavá paráda.
Odporúčam ešte pozrieť ZING.CZ a official site THEWITCHER.COM je tam ešte niečo nového.
Priznajme si v Zaklínačovi predovšetkym vždy išlo o príbeh a viete dalšie nemenované veci ale pri zaklínačovi sa neda povedať že nejde o tu grafiku lebo ide a chapte v akom zmysle to myslim kurňa ta umeleckosť a atmosfera lokácií priam sala a vieme že CD PROJEKT majster v spracovani stredovekeho komplxneho sveta interierov aj exterierov.
Na official stranke je mesto Novigrad, ostrovy SKELLIGE su takmer jasne a daľšie lokacie severných lokácii.
A osobne by som rád videl univerzitu v Oxefurte , Vengerbeg, Ard Caraigh...
dosť kecou ale ešte jedna vec zapol som znovu jednotku do frasa ale ta aatmosfera je neskutočna podhradie, mesto, polia... snaď najkrajší virtualni svet ale teraz vážne ZDAR *8* -
čtu až těď, ...to říkám... vlhký... *1*
-
Někdo by měl udělat studii na troly (místo násilí ve hrách a jejich vliv) a jejich potlačení nebo tolik demence to není možné v 21.století.
-
Vypni v traineru nesmrtelnost, jestli ti nejdou přeseknout :)
-
to je právě multi-univerzní hláška :D to bude barbar Cohen a ponese s sebou Fenna na zádech :D
-
Tak určitě... *6*
-
Nic...jen jsem chtěl zkusit jaký to je, když napíšu naprosto retardovaný komentář po vzoru ponocnýho jardy, dařbujána nebo tady SWAGera. Čekal jsem něco extra, ale zas tak uspokojující to není *5*
-
tak tohle tamogochi je podražděny pod sem Cypri krmení
-
ty artworky mi udělaly radost.... jde vidět, že to nebude jen na severu ve Skelige a to je jenom dobře
-
Protože je to SWAG
-
Trojka bude 2014
-
Proč lidi vůbec hrajou Call of Duty?
-
Ttak 1 už mám projetou 4x, knížky předčtené 3x ale 2 né a né projet a ta jeblá chobotnice na začatku mě prostě dál nechce pustit *1*. No ale když vím že tenhle rok vyjde 3, je na čase vytáhnout stříbrný meč, požít elxír a vytáhnout do boje.
-
Asi jsem uplně natvrdlej, ale co to znamená?
-
nenapsal na hernim trhu ,takze treba ma na mysli kacelarske PC :D A chudak se podivuje proc mu ta integrofka nedava Zaklinace .
-
Podle pravidla: "podle sebe, soudím tebe"?
Bež radši nakrmit svoje tamagotchi zvířátko a neotravuj mě tady jo? *5*