Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

    Alyx, potažmo cokoliv od Valve, Arizona Sunshine, Boneworks, Beat Saber, Pavlov, Superhot VR, Onward. To jsou jen ty, co jsem hrál. Málo jich není. Jasně, pořád je to relativně malej trh. 

    A fakt doporučuju si zahrát třeba Pavlov, protože hrát ve VR mapy ze starejch Call of Duty jako Carentan, to je prostě k nezaplacení.

  • Já nevím, podle mě třeba half life Alyx je takový hezký příklad. Nebo boneworks, tam mi ale vadí absence příběhu. The walking Dead taky super... Phasmophobia je pak hezká ukázka, že i palačinka a VR fungují dobře, pokud je to opět navrženo od základu. A taky za mě musím říct, že po vyzkoušení té hry ve VR se už k normálu nevrátím... Našlo by se dalších pár kousků , třeba i mezi horory. Já třeba zas na ty hříčky moc nejsem, takže hledám ty velké a pořádně hry. Není jich tolik a ne všechny se povedly, ale jsou. A bude jich víc. Taková hra se prostě dělá roky, do VR asi i déle, protože vývojáři se s tím musí naučit pracovat.

  • Dobře. A kolik kvalitních her navržených přímo pro VR může hratelností těch TV hrám konkurovat? Jako jo, zkusit si Job Simulator je sranda a protože tam jen stojíš na místě, tak to není nějak problematické. Ale po vyzkoušení si místo takových her prostě raději zahraju něco pořádného.

  • Tohle furt nechápu, že lidi nechápou. Ty hry je třeba navrhnout pro VR od základu, jinak to nikdy nebude plnohodnotný produkt. Stále jsou ovšem ti, co tvrdí, že ve VR vlastně není rozdíl oproti 2D hrám...

  • Maxianimal

    Tak VR Skyrim je naprostý fail. Chce to hrát hry, které jsou dělané přímo na VR. 

  • VR jsem zkoušel a rád jsem se opět vrátil k 2D hraní na televizi. Takže tohle půjde úplně mimo mě. Jednak pořád věřím tomu, že svítící displej 1 cm před očima prostě nemůže být dlouhodobě zdravý a oči mám jen jedny. Odrovnat si je na tom nehodlám. Pak v létě se v tom člověk nepříjemně potí. Nemluvě o hratelnosti těch her. Pár hříček je fajn, ale nevybavuji si jedinou hru, kde by byl pohyb postavy tak intuitivní jako v hrách na TV. Když porovnám jak se hrál třeba Skyrim na telce a jak krkolomně se v tom člověk hýbal ve VR, tak ta VR verze je prostě katastrofa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit