Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim!!! Prejdete uz konecne na nejaky prohlizec kde se nemusim divat na cele video bez moznosti poskocit dopredu!
  • Docela me ukazka potesila. Konecne to vypada, ze se postava nebude hejbat jak rytir v platovy zbroji s pytlem cementu na zadech (i kdyz to treba pro dnesni vojaky v plny polni odpovida, tahaj toho na sobe vic nez rytiri ve 13. stoleti).
  • Cahir
    Tak tohle se mi vážně líbí. Nezdá se, že by boj prošel změnou, spíš vylepšením. To s těmi turety je zajímavé, stejně jako možnost hackovat cizí. Těším se opravdu moc, už aby to tu bylo.
  • Já nevim jak vy, ale mě se líbil víc ME než ME2. I když neříkám, že dvojka byla špatná, taky se mi líbila a příběhově to možná bylo i filmovější. Jenže se mi v jedničce líbilo, že to nevypadalo tolik jako akční střílečka. A tím, že se ME3 vrací trochu k prvnímu dílu, mě to zajímá o trochu víc.
    • Mne sa tiez viacej pacila jednicka, ale u dvojky som sa tiez (aj ked nie hned) dostatocne bavil na to aby som to dohral za mojich vsetkych sest postav :) Zberatelska trojka objednana uz davno, teraz aspon viem co tam budem mat :D
  • Taky máte ten pocit že žádné info o mass effectu3 mě zkutečně nenadchlo? Krom prvotního oznámení že bude trojka je pro mě každé info jen zklamání. Tak nevím úplně stejné pocity jsem měl i u DA2 a hodnocení nechť si udělá každý sám. *13*
    • MrSanta
      Já tak nějak nerozumím, co by se extra mělo ještě o ME3 říkat? Jedná se o třetí díl, lidi co hráli 1 a 2 mají celkem jasno co od 3 čekat. Když někoho nebavily předchozí díly, tak pro něj trojka asi nebude. Koho bavily, má o nákupu jasno. Co k tomu ještě dodávat? Já se snažím vyhnout informacím o ME3, abych toho nevěděl zbytečně moc o ději atd. Vývoj dvojky jsem sledoval celkem podrobně a věděl jsem toho víc, než se mi zamlouvalo. Teď se o hru vlastně ani nestarám, o nákupu jsem byl rozhodnut dřív než jsem dokončil dvojku a moc se na třetí díl těším. Sběratelka je objednána.
      • No nevím, ja mel jednicku i dvojku, a dvojku sem povazoval za nejlepsi hru minuleho roku, ale po tom poslednim vyvoji v EA Bioware a po DA2 a oznameni MP si asi pockam na recenze. Uz se bohuzel neda rict co od nich ocekavat. :-(
        • MrSanta
          Mě ten MP nějak neodrazuje. Prostě ho budu nejspíš ignorovat. Já DA2 za vyložený průšvih nepovažuju. Má svoje mouchy, ale zase se tam pokouší o něco nového a některé prvky se mi vyloženě líbí. Od ME3 očekávám hru hodně podobnou ME2 s pozměněným RPG vývojem směrem k dílu prvnímu. Sérii ME beru jako akční RPG a to, věřím, bude v ME3 dodrženo.
          • Souhlas. Jedná se o třetí díl série, takže všichni budou očekávat, že bude lepší než jednička a dvojka dohromady. Bioware na něm poměrně tvrdě pracuje, takže ta šance tu je, nehledě na EA.

Jinak lidi by se už konečně mohli přestat navážet do DA2. Hra roku to nebyla, ale rozhodně obsahovala spoustu podstatných kroků vpřed (například jsem konečně přestal mít pocit že se dvě třetiny týmu celou hru flákají).
          • Ja nerikam ze DA2 byl fail, naopak podani pribehu bylo uzasny, ale herni mechanizmy byli zmrsene nektere veci byli dokonce predskriptovane. Ale rad si ho zahraji znovu s tim problem nemam. A ME3 neodsuzuji jen pristupuji s odstupem, ale pokud by byla alespon z pulky tak dobra jako dvojka tak si nemam nac stezovat, kdyby udelali to co si popsal v predposledni vete tak to bude uplne nejlepsi.
          • ja DA2 povazuju na fail roku :) ... strucne recenu, pokazdy kdyz EA ukaze svuj vliv a nas.re se do naky firmy, tak najednou jeji hry jsou k sipku, a to studiou umira... EA je jak Morova |Rana
    • tak DA2 byl fail uz od ukazani grafiky hry a hratelnosti :D ... ME3 me porad zajima a libi se me ... me na ME3 asi tak vadi jen COOP, vypada divne
  • Takže nepřátelé budou o něco málo chytřejší než průměrný emeričan jo :-)
    • Cahir
      Z čeho usuzuješ? Doufám, že sis nemyslel, že video byl výtah ze skutečného boje. Snad každému muselo dojít, že to byla simulace, aby mohli ukázat mechaniky. Očividně, tobě to nedošlo, hlavně že píšeš o průměrnosti *3* ...
      • Jo video, na to bych se mohl podívat díky za připomenutí. Ještě Ti nějak mohu přihrát na další příspěvek plný agrese? ;-)
        • Cahir
          Tak pak nechápu tvůj původní příspěvek. Logicky jsem se domníval, že mluvíš o videu. A tys ho přitom ani neviděl?!
          • Tebe je lehké rozčílit. :-) Viděl ale reagoval jsem na text nad tím.
    • skaven123
      to nie, lebo potom by priemerny emerican hru nedokazal dohrat :)
      • Hlavne, ze vy dvaja ste vrchol inteligencie. Ako ja neznasam podobne reci. Vsetci americania su tupci ale nahodou tu v strednej europe sa zisla sama inteligentna elita :)
        • No myslím že ty bys s těma NPC taky mohl vést smysluplnou konverzaci :-)
  • nech uz zacnu robit fantasy. uz bolo dost sci-fi.
    • a Dragon Age a dalsi hry od bioware jsou asi co ty genie :D
    • ze ta huba neboli....sci-fi nie je NIKDY dost....

*16* *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit