Přejít na výpis diskuzí
Nové spekulace operují s cenou a obsahem Battlefield Premium
28.5.2012 | Petr Poláček
78 příspěvků
-
Clovek si kupi hru za 60 EUR a za rok uz je vpodstate "out of date" a vacsina serioznych hracov bude hrat DLC za nehoraznu cenu. Ked uz vyserem tolke peniaze za hru, ocakavam ze zasadnu cast obsahu ta hra bude uz obsahovat a ne ze DLC ma viac map ako original. Este pochopim, ked DLC ma 2-3 mapy, to sa este da prezit, ale takto sa budem citit ako keby ja vlastnim len nejake "Demo" a za plnu hru si musim priplatit dalsich 1000 KC.
-
-
Presne ako vravis. Ty vlastne nemas na vyber a oni to vedia . Ty si proste kupis hru a uz nemozes ovplyvnit co v nej je a takto ta odrbu. A je proste drzost pytat peniaze za nepodstatne veci ktorych naklady su skoro nulove to je len nenazranost doteraz take hry nevychadzali.
-
BF3 uz som nehral ani nepamatam, tusim naposledy hned po velkom update a tak to vypada ze si ho uz ani nezahram. Diky EA ze mi ostalo more casu! :D
-
-
No věřim že si to kucka z obhodního oddělení v EA spočítali dobře, ale pokud mi nedaj 40 map a 40 zbraní včetně rambo luku a flusačky z vrzatelky tak do toho nepudu. Jedině snad kdyby se mi po každym zásahu ozvala nějaká krutopřísná hláška HEADSHOOOOT nebo NUTURAL BORN KILLEEEEER nebo tak něco ehm... To vše samozřejměza měsíční pravidelnej poplatek.
Ještě mě napadá, že by se dalo platit za náboje, to by si pak člověk každej výstřel aspoň pořádně rozmyslel. Mělo by to i řádnej ekologickej dopad kdy by grafárna nemusela vykreslovat odlítající náboje, čímž by klesla spotřeba proudu. Takovej Premium Green Batlle(limited ammo)field.
Eat sh*t and die EA.... *16* -
-
flusacka z verzatilky by byla OP, 1 shot 1 kill...... tanku samozrejme *15*, stala by jen 9,99 tojro.
-
-
toto je dovod preco v zivote nikdy nezaplatim za hru od EA.
-
-
Mas pravdu BF 3 bola moja posledna hra od EA
-
-
Mňa celkom mrzí aj to SimCity, pretože trend hovorí že to bude ďaľšia značka čo EA zmrzačí... tak ale ešte skoro hovoriť (aj keď to online DRM... brrr)
-
-
-
boze ludia uz sa uvedomte drahy kupujuci. Jak moze preboha niekto kupovat tie dlccka. Ja si mam priplatit ze nejake nove mapy zbrane a 1 dmntni mod ktory zmeni ´´zasadne´´ hru ze namiesto vlajky budem zbierat nejake hviezdicky mam platit ja neviem 20 eur co som dmnt ? Ved kdejaky moder s pristupnim editorom to spravi sam za nejaky cas. To by malo byt zdarma je to zdieranie , za nejaku zbran ? ci mario a to ako co ich stoji vytvorit 10 modelov zbrani. To by malo automaticky byt v cene hry. Mafia 2 to je vykladna skrina demencie. Hra za 50 eur a herna doba smiesna, a vyrobcom staci rozkuskovat hru na 4 casti za tu kratku blbu zaplatite 50 eur a tie dalsie casti co su v case vydania hry vytvorene si priplatite to je chore.
-
Když jí miluješ, není co řešit. U Kofoly to pochopím, i když jí nepiju. Ale u EA, tak tady budu radši řešit než milovat....
-
Původně jsem si říkal, jak si ty datáče k BF3 koupím. Pak o nich vyšlo info a já jsem si objednal Armu 2 s Operation Arrowhead a Reinforcements. Když už válčit, tak pořádně.
-
-
DayZ ? :)
-
-
když už tak ČSLA
-
-
-
ty rejžujou víc jak vietnamci *1*
-
Na Origin nechcem ani zdarma :P Nebudem ich proste podporovať...
-
Víte už, kdy se EA přejmenujou na Wayland Yutani?
-
-
Si zabil *15* n1
-
-
"Na druhou stranu, údajný obsah, jak jej popisují kolegové z MP1st, by ceně více než odpovídal"
tuto větu byste opravdu podepsali v redakci?