Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rami.cz
    Musim se priznat, ze je tento trailer zrejme nejlepsi. Ty zvuky jsou vazne hodne dobre! Kazdopadne doufam v survival mod! V AvP2 to byla silena rezba :)

PS. tu dementni reklamu s FIJO bankou si strcte nekam...
    • Hanzales
      Mně se tenhle trailer taky líbit. Je fakt, že po pár předchozích trailerech jsem trošku přitvrdil v opatrnosti co se týče očekávání, ale hru si pořídím asi tak jako tak. Jen doufám v co nejmenší "zjednodušovací režim". Nebo alespoň na tu nejtěžší obtížnost, když praštíte vetřelce pažbou do tlamy, tak jen otočí hlavu zpět a tu vaši vám ukousne. Pak budu mít v kalhotách :) Taky je fakt, že hodně těch videí je z MP, kde docela rozumím tomu, že se charaktery musely trošku jinak "vybalancovat" ve svých schopnostech. Prostě jen doufám, že aspoň na tu těžší obtížnost člověk zase půjde opatrně, ale nezastaví a když půjde do tuhého, začne zdrhat a střílet hlava nehlava. A při zvuku facehugera zase přestane úplně mrkat a dýchat ;o)
  • Jestli by chtěli autoři navodit pořádně děsivou atmosféru, tak by tam mohli dát tu reklamu na fiobanku.
    • Hanzales
      Ty jo, tomu teda říkám agresivní reklama. Člověk se ji úspěšně vyhne a pak se o ní stejně dozví v diskuzi :)
  • Musím říct, že po dlouhých týdnech vypouštění oficiálních videí téhle hry konečně nějaké slušnější video. PS: zdá se mi to, nebo zvuky zbraní jsou tak trochu "jinačí - lepší" ?
    • JO taky mi prijdou uz lepsi ale porad to neni ono ....
  • To nikomu neprijde divny hrat za vetrelce z pohledu treti osoby?
    • Myslím si, že 3rd person mód bude možno přepnout do 1st. Tvůrci to tam dali, dle mého mínění proto, aby se hráč mohl pokochat pohybama vetřelce. Mě je to stejně fuk, protože když hrát, tak za mariňáka. *1*
    • jindra.veliky
      GTA - Grand Theft (of) Aliens
    • DangerousDave
      v dnešnej dobe ? *1*
  • Proboha hlavne at to neni tupa drtikol akce ....
  • ALIENVIK
    Hlavně aby tam byl survival mod
  • nevypada to špatně,
  • Pred nejakou dobou jsem si rikal proc nekdo neudela left4dead (multak 4v4) a nenahradi zombiky vetrelcema a hle ono to nekoho doopravdy napadlo.
    Ted uz jen doufat at se jim to povede.
  • hehe a to sa za tu dobu vo videjkách marinaci nenaucili mrknut na strop? *3*
  • JohnyTheZik
    Ten TPS pohled je hroznej, co si budem povidat, ale je fakt, ze v Dead Space se s tim dalo za necromorphy hrat celkem vpohode, tak ten feeling bude asi podobnej.
    Vlastne mi to DS multiplayer dost pripominalo, ale tohle jsou proste vetrelci a konecne tenhle trailer vypadal pomerne dost dobre :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit