-
podle me mu to ma pridat takovy ,,samurajsky,, vzhled...jinak prekazet mu asi nebude a kdo vi...treba ji ma z duvodu, aby zamaskoval postoj nohou, ze ktereho by se dal vycist jeho nasledujici pohyb :)
-
Tomu se říká marketing / reklama. Dělají to všichni. Ubisoft (Unity), CA (Rome 2, porovnej si screeny z bitvy o Kartágo a ze hry) apod. Existujou i lidé, kteří se tvorbou (v tomhle případě to není přehnaný termín) screenů živí: http://deadendthrills.com/
Je to logické. Svůj produkt se každý snaží prezentovat co nejlépe. Firmy jako H&M a Zara ti taky nebudou ukazovat trička na tobě, ale na modelce /modelovi a kampaň jim bude fotit fotograf, kterej ví, jak člověka vyfotit aby dobře vypadal a kterej umí výborně retušovat nebo zaměstnává retušéry.
To je prostě svět, ve kterém žijeme.
Kromě toho je nefér odsuzovat CD Projekt před vydáním hry, ne? Já pevně doufám, že to na PC rozběhnu aspoň tak dobře jako PS4 a že hra bude dobře vypadat. Doporučená sestava by snad mohla "high" detaily zvládnout. Ne, nebude to jako na screenech. Ne, nevadí mi to. Popravdě řečeno jestli bude vypadat jenom dobře nebo dokonce výborně až tak neřeším. V jedný věci si totiž uhodil hřebík na hlavičku - zdá se, že na to, aby sis užil opravdu "next-gen" vizuál potřebuješ opravdu silné, drahé železo, které zároveň funguje jako radiátor. A to není chyba CDP Red. -
jak píší, tady diskutují ti největší hlupáci z Česka. Víš o tom, že dvojka se odehrává asi měsíc po jedničce. Takže za měsíc skočili z vrcholného středověku do renesance? Dobře ty!!! BTW řekni mi nějaký ten renesanční prvek ze dvojky? Nosili už tam snad střelné zbraně u pasu? Nemyslím sí.
-
nj my co se chystame na star citizen, nam to nevadi :)
-
Ty zbroje se suknicí mi připadaj šeredný a ani moc nedávají smysl. Geralt potřebuje být hbitý, umět se mrštně uhýbat, dlouhá vlající zbroj by mu to jen ztěžovala a navíc by ho za ní mohla potvora chytit. Ta barevnost v zimě se mi taky moc nelíbí. V teplých krajích teplé barvy, ve studených studené, v močálech šedé, hnědé, zelené.
-
cus, tady je to zlváštní, mínusy neřeš
-
lol trapný screeny v takovym nastavení, že žádnej současnej stroj to nerozjede ani na 30fps. 4k ultra s AA, gl tohle rozjet.... 50k jen za komp bez ničeho.
-
Předně - mluvil jsem o tom screenshotu a diskuze byla celkově o hře.
A mluvit o Zaklínači (hře!) jako o přeplácané stylizaci je k smíchu. Co ti tam, proboha, přijde tak strašné? -
Co se týče her tak možná jednička. Dvojka je "renezanční". Co se týče knih, dalo by se o tom diskutovat, ale přečetl jsem jen pár povídek a cca půlku prvního dílu "ságy".
-
Jak je možné, že nejvíce nesmyslů čtu na games.cz a ještě jsou ty nesmysly vypluskované. Zaklínač a renesance? To si děláte srandu ne? Zaklinač se odehrává jakoby ve vrcholném středověku ve 13. století. Nechápu, proč si vymýšlité takové nesmysly, aby jste obhájili CD Project a tu nevkusnou přeplácanou stylizaci?
-
Mam doma pc 486 dx12,phe konzole,ty na pc nemaj,pc je pd!Ja zapomel pc je nova definice pro stavebnici.Tvz personal lego computer .
-
V necem jsem lhal?Ze dostavam minuska?Kazdy rika,ze je to moc barevny,nebo sedivy,tak jsem chtel pomoci,kazdy vy,ze tovarni nastaveni tv je na prd,ponevaz maj tak prestreleny bavy a zive barvy ze na listu od stromu,nejdou videt ani zilky.
-
Chci pomoci,pro lepsi obraz u zaklinace,a jeste dostanu minuska.
-
Prostě to bylo vymakaný :)
Jakmile jsi to zjistil tak nebyl problém sehnat lepší chlast.
Zde jako poté vyrobíš vše z jednoho chlastu a tedy budeš moci mít skoro nekonečno lektvarů? To snad ne... -
Neni to preztreleny,tato pc sestava je normou pro next gen,pro vsecny vyvojare AAA titulu na pc,chcete next gen a nemate zelo!Tak si dejte tri grafarny do sly!
-
Nemaj na tv nebo na jakym srotu to bezi,zapnutou funkci imput lag.Maj to tv s podporou HDMI 1.3dejte to na stred nebo max a nepoznate rozdil v 30 nebo 60snimcich!Smart tv,toho tolik umi,ani nevite,maj na to procesory,i software .
-
Pardon,v seznamu,zadejte:co je funkce deep Color!Musi se to zadat takhle,spatne se to pak hleda.Preji hezcho zaklinace na ps4 tak i na xbox one.
-
Jsem nastvany,ze mazete prispevky!Ikdyz jsou uzitecne!I konzolisti maji pravo vedet,ze maji tu moznost si vodost vylepsit obraz a mnohdy ani otom nevedi a pritom rozdil pohybu,barev a ostrosti obrazu je markantni!Hlavne co se staricke ps3 tyce!Musite mit zobrazovac s podporou HDMI1.3!V ps3 v display setingu dejte vse na full,ponevadz je vsude nastaveno limited!Obraz je z tohoto duvodu vyblity a sedivi!U ps4 vse nastavte na automatic,nebo full!Hlavne v deep color autput na automatic.Pri vypnuti a zapnuti ps4,by se na zobrazovaci melo ukazat 1080p 12bit a vyssi Hodnoty!Kdo nevi co je deep color autput a zada v seznamu:funkce deep color autput!Zlepsuje to plynulost,ostrost,vetsi berevny rozsah obrazu!Kdo si chce seridit perfektne obraz,jsou na to spesl tapety,treba na strankach sony amerika!Na youtube zadejte sony vs samsung,uvidite tam cernocha v zlutem triku,po skoro dokonceni videa,se v levem rohu ukaze okaz na jejich stazeni!
-
Psal jsem tu o vylepseni obrzu na ps3 a ps4,ze i na konzolich se da vodost zlepsit grafika,v ps3 a ps4,je funkce deep color autput,ten znacne vylepsuje grafiku,vice ostrosti,a prechodu barev,cerna je cerna,bila je bila.podpora 1080p 10bit,12bit,16bit panel.A ze ten rozdil je markantni!Jen zobrazovac musi mit podporu HDMI 1.3!Podotikam,ze tato funkce je na off!Je treba prepnout na automatic,nebo full a vypnout a zapnout ps4 nebo ps3,pri zapnuti konzole by se melo zobrazit 1080p 12bit!Hodnoty mohou byt i vyssi!Kdo chce o teto funkci vedet vice,at zada v seznamu:funkce deep color autput.
-
Je pěkné, jak tu řešíte barvy, mně se třeba ale víc nezdá ta jízda na koni, animace mi připadají dost divné.