Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Pri oznameni hry vydali jaky taky teaser ktery vypadal jako plastove omalovanky, musim se tvurcum omluvit, jelikoz ted to vypada o dost lepe a krasne Warhammerovsky.
  • Tomu říkám kvalitní výblitek.
  • Sice to s touhle hrou nemá nic společného, ale Star Citizen nasadil laťku hodně vysoko pro všechno, co jen vzdáleně připomíná vesmír. Už mě takováhle hra ani nemůže chytnout :(
  • TheGGG
    a já zase pořádnou FPS, nebo TPS řežbu
  • Tak to prostě ve WH40K funguje. Mě se to právě líbí. Tohle není Sci-fi, nemá to s vědou co dělat. Je to "fantasy ve vesmíru"
  • No,myslim ze by bylo lepsi taktizovat v rozborenych mestech,mezi kobkama nekronu na vyprahli pousti kde se vsude kolem tebe muzou vynorit nez chodit v uzkejch chodbach a čekovat si šachty,ktomu ber managment zakladny,zkoumani veci atd.. :)
  • Lodě maj štíty a desítky metrů silný pancíř, ale o tom ta hra dost je (alespoň stolní verze), jak to vymanévruješ, aby ses dostal nepříteli do zad, kam nemůže opětovat palbu, nebo se naopak nastavil bokem a vypálil salvu z bočních zbraní, případně z mega zbraně co střílí dopředu (zde se jí říká Nova Cannon) , bojuje se stylem klasických námořních bitev. Eldaři pak chytaj energii ze slunce do solárních plachet, což jim dává bonusový pohyb a Orci dobře ramujou *4*
  • No, už se nemůžu dočkat až tomu bezrukému břídilovi natrhnu půlky! For the Emperor!
  • Princ.Jablon
    Můj nejoblíbenější Datadisk...kvuli Necronům, se slzou v očku vzpomínám když mé armády decimovali své nepřátelé, s Monolithem v zádech...
  • Magister_Peditum
    Tak tohle se mi líbí.
  • "libi" se mi jak tam lode na sebe strileji z jednoho metru, dokonce používaji taranovani, pritom už dnes bežnej tank ma učinny dostrel 3 km. Hlavne že se všechno hezky leskne
  • opravdu je nutne v strategiích zajebat 1/3 obrazovky zbytečným menu, kde stejne nic není jen obrazek lode a 90% nevyužiteho prostoru?
  • Ve stylu xcomu je treba space hulk.
  • Taky me to trochu pripomina, coz je skvele.
  • Souhlasím..je velká škoda, že Dawn of War 2 se vydal jiným směrem :(

A u prvního dílu mě celkem štve, že zrušili funkci LAN, kterou jsme s partou často využívali - teď musíme na LANkách hrát z pirátské verze, protože ta legální je nyní oproti ní osekaná (fakt super :D )
  • Morraw
    Už teď to vypadá skvěle a věrno stolní předloze. Modely lodí jsou krásně detailní. U chaosu se mi líbí to zastoupení jednotlivých bohů. Doufám, že i na straně impéria budou barevná schémata těch nejznámějších Battlefleets (Gothic, Armageddon, Solar..)
    Ale nejvíce si přeju začlenění Space Marines v některém z budoucích DLC nebo datadisků. Rád bych si převedl moje lodě i do hry :)
    http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/WP_20150904_003_zps8ky6qvrw.jpg
  • Je to mnou anebo to hodně připomíná gameplay Nexus: Jupiter Incident
  • Marrtor
    Jo to vypadá jako vesmírné bitvy ze Star Wars: Empire at War, tak to si nechám líbit...
    Doufám, že do vydání, ale odstraněj ty táborákové plamínky z hořících lodí... :D
  • Zrovna dneska jsme celou noc bojovali s bratrem v dark crusade,neuveritelny bitvy a uzasna hra :))
  • Kallessin183
    Je pravda, že to my často vadí. Jsme ve vesmíru, ale reaálně se pohybujeme po jedné placce.Na druhou stranu by pak mohlo být ovládání příliš chaotické, kdyby to zvládalo pohyb ve 3D..

Ve světě warhammeru se moc nevyznám,ale ty lodě mi přijdou příšerně zranitelný.. Zvlášť záď a motory.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit