Přejít na výpis diskuzí
Nové video odhaluje termín vydání Uncharted 3
12.12.2010 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
jasně tahle hra je jedna s nejlepších (jak po grafice tak po hratelnost) týhle generace a ti co říkají že je to obyčejná střílečka... to podle mě ani nikdy nehrali, protože kdyby jo tak trapně nekecaj ...
-
Skvělá animace a dabing postav
-
Už se moc těšim oba díly u mě patří k jedněm z nejlepších her.
-
jasně pcčkkáři zas závidí že si tenhle klenot nikdy nezapaří....
-
Dokonaly, jako vzdy. Nemuzu se dockat.
-
pepe drž pec a zapni si world of warcraft, protože tenhle sráč sedí přesně tobě
-
-
Chápu, že dětem se líběj jednoduchý a "filmový" hry, ale už mám něco za sebou a tohle mě fakt neohromí. Jen běžet pořád dopředu, bejt šťastnej za filmový skripty a nechat si vyprávět hodně jednoduchej příběh.
-
-
Reagovat na lidi jako ty sice nikam nevede, ale co už :) Ohánět se tím, co má kdo odehráno je taky docela úsměvné. Já midlím hry už od osmibitů a rukama mi prošlo kde co. Pamatuju všechny ty skvělé hry nejen na PC a z těch současných mám snad odehráno taky vše, co stojí za to. Poslední CoD nebo MoH mezi ně určitě nepatří. I pokud by jsme se bavili o Multiplayeru, jsou to dvě naprosto rozdílné hry a co se týče singleplayeru (leveldesign, atmosféra a vůbec cit pro tvorbu her) ..jsi se zbláznil ne? Namátkou ten CoD:MW mně ještě celkem bavil na odreagování, ale pak už to šlo úplně z kopce. I tomu mulťáku obstojně konkuruje Battlefield série.
S klidným svědomím ti můžu říct, že mně Uncharted nějak neurazil, ba naopak. Po delší době mně zase něco nadchlo a věř že na PC toho mám odehráno opravdu dost a taky mám nyní toho dost co hrát. Namátkou jsem koupil před tím týdnem Assasin Creed II a GTAIV historky z Liberty na Steamu za pár babek. To nemluvím o hromadě simulátorů, do kterých jsem se relativně nedávno pustil požízením knyplu. No a proč myslíš, že teď vysedávám u Uncharted? Že bych se stal dítětem? Budiž tedy ;o) Radši se budu bavit a obohatím svou sbírku PC her o unikátní záležitosti, než si tu hrát na "dospělého" *3* -
Nemudruj a jdi vyvinout svý perpetuum mobile ajnštajne a neruinuj nám zábavu. Nikdo tě nenutí to hrát. Jsi sám.
-
Pokud máš něco za sebou tak to ale dáváš dost divně najevo. Schválně napiš jaká hra si ti fakt hodně líbí ať se zasmějeme.
-
-
-
Mno...mě by zajímalo, jak ten pád letadla zase přežil *1*
-
-
Možná těsně nad zemí vyskočil. :-)
-
-
...jako Arnold v Commandu. Nejlepší scénka byla, když z toho letadla padal celkem štreku, pak střih a najednou vyskočil celkem suchý ze křoví :o) Já ten film prostě miluju dodnes :)
PS: Uncharted 2 mně docela dost nadchl. Včera jsem ho dohrál, takže je nadšení ještě celkem čerstvé a jakmile ho dohraju na hard, chystám se na jedničku, kterou jsem nehrál. Tu skřínku mám teprve týden a nějak jsem úplně zapomněl na mou zarytě milovanou PC bednu, na které jsem se díky několika novým i starším objevům před tím týdnem právě že vůbec nenudil. Takže shrnuto... Uncharted +1 a na tu trojku se neskutecne těším.
-
-
Uvidíme možná že v něm ani nebyl.
-
-
Diskuze tu jsou jak na nějakým free WoW fun serveru. Hra se mi líbí, hru si koupím.
4 Tyrion: z tvejch příspěvků člověče vyznívá, žes koupil PS3, ale v podstatě ti je k hovnu, páč se ti na to nic nelíbí, je to crap nebo to nedostačuje tvýmu hráčskýmu egu. Asi moc trávíš čas v
práci. Žiješ tunel vole.
Peace. *2* -
Tohle forum je hruza a děs... Za prví sem maj chodit lidi co se tahle hra líbí a bavit se o tom jaká hra bude.... Proč sem teda chodí lidi co to jenom zhazují, chápu že to není jejich styl však to nikdo nikomu nenutí , ale slova jako ubohá fps a takoví pi... by člověk kterej tuhle hru hrál nevypustil z huby... Fakt se mě chce s prominutím Blít z některejch ubohejch názoru... skuste se zamyslet .... tahle hra určitě není žádnej šunt jinak by nevyhrála tolik ocenění...
-
k tyhle hre neni co dodat, Naughty dog proste umi
http://www.abload.de/img/fffff6my9.jpg
http://www.abload.de/img/fwmll.jpg
http://www.abload.de/img/ffffffbmxz.jpg