Přejít na výpis diskuzí
Nové video potvrzuje akční pojetí Final Fantasy XV
18.9.2014 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
No já už se radši vůbec netěším. Upřímě ta ukázka mě zas až tak moc nezaujala, spíš ve mě budí rozpaky z toho že když už se teda rozhodli, že XV nevyjde na minulou generaci, tak tam ani nevidím žádný grafický přínos. Vypadá to jak současný crossplatform hry - prostě PS3 verze ve větším rozlišení.
Jako jo, pořád mě to zajímaá, ale doufám že ta doba vývoje (ani nechci vědět kolik už je to stálo) aspoň bude ve výsledku vidět na otevřenosti světa, typu zbraní, inventáři, skrytých lokací apod...
Po katastrofální XIII a vším s ní spojené mají co napravovat. Ty doby kdy jsem slyšel o nějaké nové FF a skákal nadšením už jsou pryč... -
-
Žádný grafický přínos? Děláš si srandu? Kolik dalších her si viděl s takovou grafikou? Já moc ne *3*
-
-
Nikdy nepoznám kdo je ženská a kdo chlap.
Ale ani to mi nebrání prohlásit že série FF patří vůbec mezi to nejlepší co v herním průmyslu vzniklo.
A tohle vypadá dost zajímavě -
-
taky je proste ideal chlapov podla japoncov...u nas si mozme mysliet ze su mozno trochu moc zensky alebo maju moc dokonale vlasy...japoncom zas pride divne ze u nas je za ideal chlapa povazovany nabuchany hrubokrky buran...
-
Jo s tim mam taky obcas problem. *1*
-