Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemusíš ládovat nic stačí když se dokážeš naladit na japonskou mentalitu. Pust si pár anime a půjde to samo *1*
  • Od desítky (včetně) dál už ani zdaleka.
  • Žádný díl jsem zatím nehrál ale vypadá to vskutku působivě. Nádherná grafika, ohromná monstra, krásně plynulé souboje.... jen ty jejich účesy jsou otřesné *1*
  • Zahraj si FF6. Tam do sebe nemusíš ládovat nic. :)
    Teda přinejmenším u normální verze... iOS/Android remake je prasárna...
  • Žádný grafický přínos? Děláš si srandu? Kolik dalších her si viděl s takovou grafikou? Já moc ne *3*
  • Velka krabicka Paralenu Forte bude tak akorat...
  • ty hry po pribehove strance temer vzdy prekonavaji ty zapadni
  • ty hry po pribehove strance temer vzdy prekonavaji ty zapadni
  • Jo s tim mam taky obcas problem. *1*
  • Chtěl jsem se jen zeptat: na kolik musí být člověk zfetovaný, aby mi přišla tato série normální ke hraní? Jednou bych rád zkusil třeba kriticky nejlepší díl a tak mě jen zajímá, kolik toho do sebe musím naládovat, aby se to dalo hrát?
  • Jako gameplayově to nevypadá zle... škoda, že je to FF... a škoda že se to odehrává ve stejném debilním světě jako XIII.... (stejná škoda platí pro Type 0)...
  • Chce to lepsiho kadernika...
  • No já už se radši vůbec netěším. Upřímě ta ukázka mě zas až tak moc nezaujala, spíš ve mě budí rozpaky z toho že když už se teda rozhodli, že XV nevyjde na minulou generaci, tak tam ani nevidím žádný grafický přínos. Vypadá to jak současný crossplatform hry - prostě PS3 verze ve větším rozlišení.

Jako jo, pořád mě to zajímaá, ale doufám že ta doba vývoje (ani nechci vědět kolik už je to stálo) aspoň bude ve výsledku vidět na otevřenosti světa, typu zbraní, inventáři, skrytých lokací apod...

Po katastrofální XIII a vším s ní spojené mají co napravovat. Ty doby kdy jsem slyšel o nějaké nové FF a skákal nadšením už jsou pryč...
  • Lotr
    Nikdy nepoznám kdo je ženská a kdo chlap.

Ale ani to mi nebrání prohlásit že série FF patří vůbec mezi to nejlepší co v herním průmyslu vzniklo.
    A tohle vypadá dost zajímavě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit