Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    V povedené hře co má 30 FPS, co když se uncapne tak je zrychlená jak starý dosový hry a má tutoriály jak pro šimpanze.

Hmmm, no thanks
  • bobsh
    Tuhle novinku bych speciálně nechal napsat Adama
    • Overwatch
      Já jsem jenom rád že to na mě nevyšlo :)
  • ziiiv.. neco noveho tam neni?
  • hru sem pustil po dementin tutorialu sem pul hodky hledal options a pak kdyz sem ho nasel tak sem to odinstaloval :D gg endal bych za to korunu
  • Jack1947
    Tak uz i NFS ma tuhle prednost. Naadhera. *4*
    • Jack1947
      Ja si rikal co to je, z textu v menu jsem to nepochopil a hle jednalo se ciste o "featurku" ktera je mimo hru to by mne tedy nenapadlo. *3*
  • ve hre me nejvic mrzi pouze dva pohledy kamery z nichz mi nevyhovuje ani jeden, protoze jsem zvykly z kazde hry hrat za volantem, nebo aspon pohled "z kapoty". Potom je hodne spatne udelana ta minimapa, kdy pri zavodech a ruznych misich ve velkych rychlostech casto neni sance vcas zaregistrovat ostrou zatacku na krizovatce apod. Pak uz jen detaily, ze by na mape mohlo byt vice mist, kde se lze schovat pred policii a nechat je projet kolem sebe, to na 90% mapy neni mozne a jako posledni hlavni vytku mam to podivne sledovani policie, kdy nevidim poldy vubec nikde, ale stejne se obnovi stihani, za 2 sekundy zase zacne "escaping" a za 2 sekundy zase obnoveni a tak treba 10x za sebou a potom se za mnou teleportuji policejni vozy a hra tak nechutne cheatuje *7*
    Jinak je to docela zabava, v multi je to parada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit