Přejít na výpis diskuzí
Nové video shrnuje obsah aktuálního Battlefield 3 DLC Aftermath
27.11.2012 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
Pokud tak hraješ taky, tak se nediv *3* . Vrána k vráně sedá. Navíc, pokud si chceš kvalitně zahrát, tak si najdi kamarády přes BF, zapněte TS, udělejte si squad a hned to má filmové grády *2*
-
Battlefield 3 DLC Getyourcash :)
-
Přesně tak, taky jsem si to zaplatil a jsem spokojenej, za ten rok co hraju uz mám nahráno pres 400h.
-
planetside 2 lepsi nez bf3?? lol pustil sem si jedno video a zasnu jak si to vubec muzou dovolit vydat jako aktualni hru :D
-
Protoze prece kdyz ti EA dava moznost rozsirit si existujici hru o nove mapy, zbrane a techniku tak je to prece uplne strasny! :D
-
rikejte si co chcete , bfko + premium me vyslo na 47 babek coz mi za zakl verzi a 5 dlc prijde jako luxusni cena. HRy ktere vydrzi tyden stoji 30-40 tak nechapu co furt pi*ujete nad politikou prodeje.
-
Ale to neni patch to je placene DLC.
-
Pridavani map a 2 vozidel a rikani tomu dlc a ne patch
-
souhlas, HC a hotovo... Casual jsou proste na nauceni, ci pro ty co si chteji odpocinout.. a ne premyslet.. WTF z kama prisla kulka?
-
Škoda, že to takhle na žádném public serveru nevypadá. Většinou je tam 60 lidí co hrajou CoD stylem na BF3 mapě. :-/
-
Nic nie je zadarmo.
-
Z jaky politiky?
-
Ja jsem ten planetside zkousel a byl jsem velmi velmi zklaman.
-
existuje HC a jsou i dobry servry pokud znas komunitu ! *5*
-
Furt ty stejný hemzy.
-
jak jsem mimo hlavní bojový děňí, tak to jede krásně plynule, jak se někde bojuje ve více skupinách, tak to lítá kolem 20 fps...ani snížení na minimum nepomáhá...rozdíl FPS mezi MAX a Minimum v nastavení grafiky žádný....
-
Ta hra měla hlavně ještě nějaký ten pátek v betě zůstat. Celkově to vydání mi přišlo strašně uspěchané a jak to dopadlo... Každopádně, optimalizace se furt aktivně řeší a vývojáři na ní neustále pracují. Už v betě předvedli že to umí, jen jim musíte dát trošku času..
-
Tak nesmíš to hrát na počítadle. Ne, vážně, psali že ty fps budou řešit ale sakra od čeho byla beta
-
stáhl jsem přes steam, nefungovalo. stáhl jsem znovu z oficiálních stránek - neuvěřitelné a naprosto nehratelné artefakty. až tu hru pořádně optimalizují, tak potom něco takového říkej...
-
snad první f2p hra kam klidně vrazim prachy aniž by mě to píchlo u srdce jako třeba u WoT