Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde spíš o stresstest,aby servery vydržely nápor hráčů na ostrý start.
  • Warframe a je zadarmo s dobrym f2p modelem.
  • treba the secret world, ale hral jsem to docela davno, tak nevim jak to vypada dnes...
  • Ignorance is strong with this one.
  • Taky to tak vidim
  • ..kurna myslel jsem Destiny :)
  • na druhou stranu je lepší zjistit v open Betě, že tvůj HW nestíhá, než pak v ostré verzi hry.....a jejich servery určitě stíhat budou
  • tak podle me jde predevsim o zatezovy test serveru..samozrejme i propagace ale tady rozhodne v dobrem slova smyslu *3*
  • Urcite zkusim-podobny typ her mi na krabici urputne chybi..Muze nekdo doporucit nejakou onlinovku krom Elder Scrolls Online a Division (ktera me teda na vyssim lvl moc nepotesila)?
  • Skočím do bety jen abych zjistil, že jejich servery nezvládnou nápor a můj hadrvér hru neutáhne. *2*
  • další prapodivná střílečka bez děje.
    jen střílení v mapách a nic víc.
    to si strčte za klobouk
  • nightborne
    Éh, no jo, já jenom čtu křivě =). Dík =).
  • Lukyz
    Dneska začíná pro XONE, zítra pro PC / PS4.
  • nightborne
    Hele, určitě začíná dneska? Mi uplay skálopevně tvrdí, že jakože zejtra.
  • Ono to samotný označení "beta" je úsměvný, když vememe v potaz, že hra se má v prodeji objevit za 14 dní po "veřejné betě" :). Takže souhlas, spíš se jedná o propagaci. A já dodávám, aby se co nejvíc vývojářů inspirovalo a najelo na, kdysi dost běžnou praktiku v herním světě - vydávání demoverzí. Např. zrovna o The Division bych nezavadil ani jedním klikem, protože je to MMORPG, ale na betu jsem se nechal zlákat skrz zmínku o SP misi a třeba si Division nakonec i koupim .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit