Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Skyrim nainstalovan :-). Patch 1.1 bude az 11.11. snad to nebudou stovky MB.
    A zajimava informace ke questum:
    Game director Todd Howard has already mentioned that Skyrim will have unlimited dragons, now he's said to Wired that there will be infinite quests, too.
    There's a series of scripted quest lines, of course, which will follow the main plot and a number of subplots like those belonging to Skyrim's various guilds and The Dark Brotherhood, but once you've completed these, Howard says that the Radiant storytelling system will continue to generate tasks. These can involve stealing gems for the thieves guild, or assassinating NPCs for the Dark Brotherhood.
    “The vibe of the game is that it’s something that you can play forever,” Howard said to Wired.
    Howard says that these randomly generated quests are designed to lead players into interesting parts of the world they haven't visited before. Even major quests will have randomised components that will send players to unvisited areas.
    “The world is probably the one thing that sets apart from other games,” he said. “It feels really real for what it is … It’s just fun to explore.”
    He adds that Bethesda have learned a lot from Fallout 3, where they challenged themselves to fill a blasted wasteland with dozens of interesting tidbits and unique areas to discover.
    The infinite quests are sure to boost the projected amount of potential play time from "300 hours" to "the end of time", which is going to do terrible things to our productivity when Skyrim unlocks on Friday. You can pre-load Skyrim right now on Steam and Direct2Drive.
    • Steam verze ma aktualne 50 achievementu. jako "Acquire Daedric artifact", "Get skill 100", Join "Companions", Join "Brotherhood", join "College of Winterhold", "Learn Words of Power",.....
    • A jeste jedna pro ty co nemaji zatim aktivovano na Steamu:

      The Elder Scrolls V: Skyrim is now available to pre-load on Steam and Direct2Drive, letting you grab 99% of the files needed to run Skyrim. That should be about 6 gigabytes according to the system specs. Then the vital de-encryption data that will turn these files into Tamriel will be shunted to everyone at launch on Friday. Then the game will unlock and we'll all be able to finally play it ... almost.
      Once Skyrim is decrypted, you'll then have to wait for another download before playing. Bethesda say that "All platforms going to 1.1 by 11/11/11" with a day one patch that "fixes some minor stability and quest progression issues." Skyrim's going to have a pretty huge world map, and there's bound to still be a few bugs lurking in there somewhere. Oblivion and Fallout 3 had problems with AI getting stuck in doors, objects floating mysteriously and other bizarre anomolies. It wouldn't be a Bethesda launch without a few of those hitting YouTube.
      • nic proti steamu, ale tam bych tuto hru nekoupil kvůli modifikacím, protože vím, že byly nemalé problémy s modifikacemi u Oblivionu, který byl zakoupený na steamu (Oblivion z disku a Oblivion stažení ze steamu se nějakým způsbem lišily - nevím jak - a díky tomu na něm nefungovaly některé zásadní modifikace). Snad se tento problém nebude opakovat i u skyrimu, ale člověk nikdy neví. Vedle toho škoda přijít o pěknou krabičku (zrovna u Skyrimu bude vyvedená).
        • Bez steamu Skyrim ale stejne nespustis takze jde JEN o tu krabicku.
          A obecne prave s modifikacemi pro ceskou verzi skyrimu muzou byt potencialne daleko vetsi problemy s modifikacemi nez pro obycejnou anglickou.
  • paráda, konečně to vypadá na realistický boj (viz. cca 40. vteřina). Ale trochu mě děsí ta nadupaná sestava, na který to borec hrál a i tak se mu to hryzalo:(

    http://www.youtube.com/watch?v=HjHX-gM7_vw&feature=related
    • Hairy_Ass
      Jo, je to super grafika! *1*
  • Tak Skyrim uz se instaluje. Steam dnes uvolnil stazeni tech co ho maji zakoupeny. Hrat samozrejme pujde az 00:01 11.11.2011 ale uz bude pripraveny.
    V mem pripade se SAMOZREJME jedna o Skyrim (U.K.) protoze Skyrim (C.Z.enega) jeste lezi i s Cestinou na skladech. Mel jsem ho 5 minut od zaplaceni. Nemusel jsem odejit od pocitace a mam jistotu bezproblemovych patchu a DLC. A navic byl levnejsi nez ceska verze. Jen tedy nemam krabicku.
    Jeste ze do civilizace kolem mafianske praktiky lokalnich vydavatelu nedosahnou.
    Ma to 5855 MB.
    • dobrej pribeh, jen skoda ze na steamu skyrim neni
      • Samozrejme ze je na steamu.
        Jen si Cenega vyrvala. ze pro Cesko, Polsko, Slovensko a Madarsko nebude. Jinak neudelaji lokalizaci.
        Aby se jim prodavaly vic krabicovky. Diky tomu to beznym zpusobem NEJDE koupit na steamu, ale musis si koupit od cenegy krabici a pak prepsat klic do steamu a aktivovat ho.
        Pro mne je to velmi nekorektni obchodni taktika Cenegy a proto jsem si to sehnal legalne jinak.
        Viz screenshoty meho steamu
        http://johauna.kilitar.cz/skyrim.jpg
        http://johauna.kilitar.cz/skyrim2.jpg
        • Takže když si koupím krabici tak pak budu moct klíč aktivovat na stamu ?
          • Podle informaci, co mam ja to zrejme ani jinak nepujde hrat bez aktivace na steamu. Jen u ceske verze pak muze byt v budoucnu problem s patchema a dokupovanim DLC. Proto mam U.K.
            Zas na druhou stranu zrejme by melo jit po registraci na steamu zmenit verzi na jiny jazyk (negarantuju, myslim si) - na steamu mam u sve verze dostupné english ,french,german,italian,spanish.
            • 2Hanzales@tiscali.cz. Ano takto to funguje i u te U.K verze. Zadal jsem klic na steam, prosla aktivace a zacalo se stahovat tech 6GB. A kolisa to od 500kb do 15kb a pocitam ze toho 11.11 budou servery zahlceny jeste vice. Samozrejme je otazka, jak se popasuje steam vubec s ceskou verzi hry. Nejak urcite ano. Uvidime jak vychytali vubec ten hned prvni patch 1.1 ktery se bude aplikovat hned po instalaci. Ale jak pise Hanzales - muzou byt problemy. S DLC, Patchema,... Problemy ktere se u "velkych verzi s anglickou nemeckou lokalizaci" resi obratem nebo byvaji vychytane od zacatku se casto pro vesnicke trhy africkych statu jako je Cesko dost casto resi az vyjde cas nebo vubec.
              Je to byznys. Pokud nadava 10 milionu platicich anglicky mluvicich zakazniku ze jim nejede DLC logicky je to dulezitejsi nez kdyz nadava 10 tisic ceskych zakazniku ze jim nejede.
              Stejne bych cestinu ve Skyrimu nechtel, original si uziju vic. Takze u mne byla volba jasna - levnejsi UK verze na 10 kliknuti na webu s dodavkou 5 minut od objednani bez nutnosti stepovat pred 100km vzdalenym obchodem nebo spolehat na prepravni sluzby, abych mel ceskou krabici. Zase chapu ze nekdo cestinu mit chce, stejne jako si doma udela vystavku originalek a bonusu. Pred 15 lety jsem takhle mel taky Might and Magic I-VI.
            • Hanzales
              Já myslím, že použitím klíče z krabice půjde Skyrim rovnou stáhnout na Steamu a zvolit si ENG, jen ta hra bude vlastně stále pro CZ regionálně bloklá, takže právě třeba u těch DLC může nastat hláška, že pro váš region není dostupné, bla bla a bude třeba počkat na vydání přes českého (nebo polského, mám v tom hokej) distributora, kdo ví. No a u každé hry je to jinak. U Rage je čeština natvrdo v DVD, neboť když jsem stáhl hru přes Steam místo instalace z DVD, tak mi pak čeština přepnout šla, ale mluvené audio jen bzučelo a steam nebyl schopný stáhnout ten asi 260MB soubor. ¨Navíc titulky byly stále ENG. Asi právě třeba proto, že odkaz do shopu, nebo na DLC neexistoval. DLCčka ale zase byly přes kupón a ty si Steam stáhnul sám. S jinýma hrama nebývá problém vůbec, některé jdou dokonce i od Steamu osvobodit a aktivovat samostatně. Pokud ale u Skyrimu půjde o patche, tam to myslím instalace (stažení) v ENG jistí a steam to oautopatchuje hned. Jak to bude s českou verzí a patchema, případně těmi DLC (klidně EN) jsem taky sám zvědavý...
  • Tak jsem se koukal na nějaké video ze skyrimu na oficiálních stránkách a podle toho videa budeme moci protivníkům odsekávat hlavy. *14*
    Paráda *5*
    • Hairy_Ass
      Vis. video dole *3*
  • No tak mytologiu to je jasne ma poriadnu a bolo by dobre keby bola plno využita lebo niekedy som pocit že tie rozne knižky a pribehy akokeby nepatrili do toho sveta a hlavne nech to nekonči zabitim nejakeho dračieho bosa ale tie knihy s pribehym a mytologiou v hrach velmi rad čitam ale naujaujimavejšie boli v zaklinačovi nevie či preto že dielo podla knihy.Aj v dragon age, ale proste už všetko sa mi zda take podobne na rychlo nasekane aky bolo toho čo najviac .Zaklínač je s tymi knihami priam spojeny lebo on už sam o sebe ako umelecke dielo vyznieva akoekby sme čitaly nejaku knihu.
    • Hairy_Ass
      Podle tvých příspěvků bych skoro typoval, že tě najal CD Project, abys tady dělal Zaklínači reklamu. *1* To je furt: "Tady to je dobrý, ale v Zaklínači je to lepší..." atd. *4* Já ti to neberu, ale proč to píšeš snad v každém tvém příspěvku?
  • Nedovolim si povedat či bol oblivion dobry alebo zly ,ked som videl prvy krat skyrim tiež som si povedal že to je oblivion ale po čase zmena ,zamysle som sa.Skyrim asi prva poriadna severska hra tak prečo ju neskusit, vyzera čim dal tim lepšie ,roznorodejšie ,atmosferickejšie ,deatilnejšie ,možno bude nejake pribehove prekvapenie .A najlepšie je ked svet spojeny a poprepleteny ,čiže aj temne ,atmosfericke lokacie ,pekne prirodne scenerie ,lesy,hrady, hory,žlaby,samoty....ked to vyde tak to bude genialne .
    • Hairy_Ass
      A taky bude mít zcela určitě perfektní příběhové pozadí (teď nemyslím vlastní děj Skyrimu - od toho nečekám zázraky), protože svět TES má hodně propracovanou historii a mytologii.

      Kupříkladu se hodně těším na odkazy na minulé díly - jestli se neobjevila nějaká nová informace o Nerevarinovi, co se stalo s Císařstvím po událostech v Oblivionu (podle trailerů ale zjevně stále existuje *4* ), jestli budou po krajině rozesety uzavřené brány do Oblivionu, atd...
  • kazdy mluvi o grafice ale vzpomel s nekdo na hratelnost? ta v oblivionu nebyla nic moc, takova konzoloidni arkada vite co myslim
    • Hairy_Ass
      V Oblivionu akorát přibyly nějaké ty minihry (páčení zámků, přemlouvání...), jinak byla hratelnost víceméně stejná - že byla hra poměrně nevyvážená, to je věc jiná, ale to mody spolehlivě opravily - což je jedna z věcí, proč mám k sérii TES naprostou důvěru (narozdíl od jiných fantasy rpg sérií), protože ať by vývojáři hru sebevíc pokazili, tak je to naštěstí obrovská modařská komunita, která to opraví. *3*
    • Ne nevim. U podobnych her me vzdycky bavilo prozkoumavani sveta. Pribeh a questy byly pro me na vedlejsi koleji. A Oblivion se nijak vyrane hreatelnosti neodlisoval od Morrowindu.
    • MrSanta
      Já nevím co myslíš. Nějak jsem v hratelnosti neviděl zásadní rozdíly oproti Morrowindu.
  • bomba!!! Z traileru sala paradni tajemna atmosfera.. temna obloha, poletujici snih, zamlzene hory v pozadi, mesta severskeho stylu a ta polarni zare.. proste krasa... Tohle je neco jinyho nez pobihani po proslunenych louckach v Oblivionu :)) (PS: nevim proc ale u nekterych zaberu jsem si vzpomel na Hru o truny a to uz neco znamena :-D)
    • jestli chceš videt co znamena ve hre poradna zimni atmosfera zahraj si gothic 3 ne tohle
      • Podle me,pokud jde o atmosferu,dostava Gothic 3 tezce na prdel:) Soude jen dle videii,samozrejme.
        • gothic 3 je stará hra, která se s skyrimem nemůže vůbec rovnat... jinak to byla skvělá hra - teda až poté, co jí komunita doladila. Hlavně hudba byla naprosto perfektní.
      • Uplne o zimu mi nejde, proste se mi libi jak to je ve Skyrimu.. a Gothic 3 jsem hral a Nordmar me nejak zvlast neuchvatil..
  • Hairy_Ass
    Nové video zobrazující souboje ve Skyrimu.

    http://www.youtube.com/watch?v=RdQ0P7VMKVQ


    PS: Ten mechanický centurion potěšil! *3*
    • Ještě že mám tolik práce, že si ani nevšimnu, že pátek už přišel, protože ta dvě poslední videa jsou neskutečná...
    • MrSanta
      Díky, moc pěkné video. Centurion je perfektní.
  • Hype Hype hype, prodat a rychle sbalit kurfy, než nám lidi namlátí *1*
    • Proc lezes na forum o hre,ktera te ocividne nezajima? Tahle herni serie neni dokonala,ale rozhodne patri ke spicce freeform RPG her. Kterych je koneckoncu mene a mene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit