Přejít na výpis diskuzí
Nové video vysvětluje specifické vlastnosti survival modu 2017 pro Arma 3
6.2.2014 | Ladislav Loukota
29 příspěvků
-
tohle mě taky vadí, spolu s barákama bez náznaku interiéru
-
Taky se mi to libi a o to vic postradam ze tam nefunguje ani naznak civilniho zivota. Pokud je ostrov takto mrtvy, brzy omrzi.
-
Možná jsem blázen, ale mně třeba příjde Arma3 engine úplně perfektní na to, aby v něm někdo udělal mód Mad Max nebo něco podobného post-apo (žádné zombíky!). Třeba takový Fallout mód by mohl být taky zajímavý *14*
-
Včera jsem si poprvé zahrál Armu3, musel jsem ji trochu ladit přes různé "tweaky" do spuštění, aby to běželo aspoň stabilně 50 fps (Arma3 je snad jediná hra, která se trhá i při 40 fps) a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Graficky je to (konečně) fakt paráda a baví mě jen tak se procházet po ostrově a dívat se, jak si autoři vyhráli s vesničkama a krajinou, která vypadá skvěle - tady fakt klobouk dolů - Enviroement artisti by si zasloužili nějaké ocenění.
O to víc mě pak mrzí, když člověk zjistí, že v tomto "simulátoru" nejsou zabudované takové základní věci, aby třeba vozidlo jelo v těžkém terénu pomalej (není problém jet autem 190km/h po poli). Ono když pak v bitvě vidíte prohánět se tanky svou papírově maximální rychlostí po polích, tak jde veškerý pocit realismu do kopru. -
Jen parta týpků se sešla a ve svým čase ve světle trochu větší reklamy tvoří pro A3 mód zdarma, který by mohl případně zaujmout. Na tom není nic k posrání. Arma série, stejně tak jako OFP, dokazuje, že jsou přímo stvořený pro podobný serepetičky, jejichž množství nemusí být na škodu a jak podotknul kolega hore, každý si tak může vybrat. Pokud bychom však chtěli špekulovat, ani ono slavný DayZ není prvním ve svý kategorii, páč podobně laděných zombie-survival modifikací, respektive alespoň fanouškovských a zajímavěji podaných misí existovalo na tyhle hry už předtím. DayZ je pak alespoň správně spráskalo dohromady a v rámci A2 se zavrtalo do povědomí každýho druhýho kašpara. Nepopírám jeho kvalitu, ale na jeho nějaký monopol "jediné správné" modifikace sere pejsek...
-
Achjo ... dalsi zombie/infected/houbojdi survival game. Nejak tu logiku dnesnich tvurcu nechapu. Mit na to skill tak normalne v Arme udelam mod kterej do normalniho sveta hodi magii (ano presne jako ve Spellcross), to by byl teprve survival. Lide s moderni technologii proti tvorum z pohadek.
-
Presne tak. Mohla by to byt velmi zaujimava hra na styl alaska survival plus death race kedy by si vazen mohol cez rozne etapy prist az pre vitaztvo co by bol aj nejaky pribeh a ciel.
Vyhodili by nejake 4clenne druzstva v horach, divocine. Dalo by sa to hrat aj online. Po lese poukryvane rozne vylepsenia, trebars by som ziskal mapu a tam lokaciu kde sa nachadza luk. Kazdy by volil inu taktiku, ci pojde rychlo za cielom ale zas nebude mat cas ulovit potravu.
Bola by to velmi zaujimava hra ak by bola poroadne prepracovana. -
Arma 2 - day z
arma 3 - 2017
Koho zajima ze to je kopirka, at si kazdy hraje na ''arme'' ktera mu vic vyhovuje ci lip slape. -
Prostě je to kopírka DayZ. Akorát to chtěj zakrýt. Nic víc. *7*