Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...no jo, Bungie už Halo 4 nechtěli dělat, tak převzali štafetu 343 Studios, což mimochodem nebyla vůbec špatná volba... Bungie se vyjádřili asi v tom smyslu, trochu to přeženu, že už maj Halo plný brejle a že chtěj dělat už něco jinýho.... no a když teď koukám na tohle video, tak mám pocit, že už prostě nic jinýho než HALO neuměj.... Jinak jsem faloušek HALO (pouze v coopu s kámošema) a stejně se na DESTINY celkem dost těšim.... *3* peace!
  • Ono to je zamaskovane PC vs konzole, protoze jedna hra je i na pc a jedna ne. Takze klasika no. Ostatne take duvod, proc se mistru GGG libi destiny, pricemz Halo hry povazuje za sr*cky.
    Proste to nedava jinak moc smysl. *1*
  • h0p3
    Lol, takže teď tu zas budu probíhat boje co bude lepší, jestli Titanfall nb Destiny a proč jo ?! Mně se třeba Destiny líbí daleko víc, ale těšim se na oboje. Každá přinese něco jinýho.. doufám.
  • Hanzales
    Patřím asi k té menšině, které se líbí více Destiny, než TitanFall, ale tak jako ty bych to určitě nenapsal. Jo sorry, ono to má vlatstně zase jen rozdmýchat diskuzi což? :)
  • Vypadá to perfektně, titan fall by se měl učit
  • Ano plně souhlasím, ale nemůžu se prostě zbavit pocitu, že když se kouknu na tohle video tak se musím smát - zatímco když se koukám na Titanfall, tak mě mrazí na zádech a ježí se mi chlupy na prdeli :))))
  • Teda i přes to že to má být na konzolích jsem se na to těšil, ale po tomhle traileru, no...teda nevim. I přes to že je coop her jak šafránu (asi důvod, proč jsem tak dlouho vytuhnul u Mass Efect 3 MP...naprosto nečekaně).
  • Ronox
    Já vyhlížím jak Titanfall tak i dál Destiny, protože Titanfall je čistě MP s kampaní uvnitř za to Destiny je coop pro kámoše + připojování se do pve eventů. Dobrých coopů je strašně málo.
  • Ups tak to je trailer jak z nějakého Béčkového filmu - totální crap!
  • Bah ... no musím se přiznat že po shlédnutí tohoto videa mi trošku přešlo počáteční nadšení z téhle hry, vypadá to jako kopie avykrádačka všeho co už tu bylo, což jsem teda velikého Bungie nečekal. Dost zklamání - myslím, že pro mě je Titanfall jasná volba!
  • oin.odin
    hmm ... ale čo ... idem si rýpnuť ...

... ah ta gravitácia ... ah ta gravitácia ...
  • To Halo z toho šíleně kouká... ani se snad nesnažili jít jinou cestou (myslím vizuální stránku).
  • Jack1947
    U zrovna takovehle hry beta, rozhodne potesi. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit