Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Dust 514, střílečkového parťáka EVE Online
27.10.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
na pc to pravděpodobně bude ale microsoft si za to může sám proč asi steam chce začít na linuxu ,protože microsoft čím dál tím více omezuje vývojáře za chvíli se na windows všichni vykašlou díky politice microsoftu.... *15*
-
Jak to myslis? Vsem muze PS3 nabidnout vetsi svobodu nez PC, kazdopadne byt to na PC tak to urcite zkusim..
-
Na Dustbunnies se v EVE samozřejmě všichni moc těšíme.
-
já jsem to zkoušel, ale není to moc můj styl a navíc se mi to nechtělo studovat
-
radeji zainvestuju do HW pro Planetside2 nez si porizovat PS3. Hraje se jeste porad Planetside 1? Tenhle titul mi nejak unikl.
-
Protože pouze Sony jim nabídlo největší svobodu než ostatní platformy ve vývoji této hry. *3*
EDIT:http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=dust-514-na-ps3-kvuli-otevrenosti-psn-164851 -
No konecne to udelali tak jak to ma bejt - ti chytrejsi hraci = PC ovladaji bojiste - Eve online a konzolisti slouzi jako krmeni pro dela :D . IKdyz se samozrejme na konzoli FPS nehodi, tak proti nim nestoji pc hraci takze by to dat mohli. Kazdopadne se mi to libi.
-
Tak si ji pořiď, protože exkluzivity na Xboxu stojej za nic.
-
Proc tohle neni i na PC? Nechapu...
-
Mno zasadni problem......je to only PS3...jedina platforma kterou nevedu :D :D :D
-
Zhledl jsem nektera videa a zatim to pusobi moc rychle a chaoticky. Neco ve stylu MAG. Muze to zde nekdo porovnat?