Přejít na výpis diskuzí
Nové video z F1 2011 odhaluje pořádné záběry ze hry
8.7.2011 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
OMFG! kdyby radci udelali uz 2 GRiD *9*
-
No ja nějakou dobu tomu presel z rFactoru na iRacing a F1 2010 jsem si prave koupil na steamu v akci :) Kdyz uz ma clovek volant, proc se ochuzovat i o jine zazitky. No a F1 2011 mam take v hledacku.
No a nevim, ac mam simulatory velmi velmi rad, nemohl bych hrat pouze je. Obcas je treba taky jen tak oddechove zaradit a uzit si trochu te kariery. A to treba F1 2010 splnuje, nerikam na jednicku, ale ze by to byl opruz se zdaleka rict neda. -
ak nic take nepotrebujes, tak sa neozyvaj ku hre, ktora ta absolutne nebavi....si obycajny hater vsetkeho, co je ine nez to, co mas rad....co tak byt trosku menej kriticky, niekedy skusit aj nieco nove?? ale ako hovorim, si len hater....ale vazne nechapem, preco sa ozyvas ku hre, ktoru si ani nehral a ani ta nebavi....mnoho ludi sa na to tesi, a ja s nimi.....
-
problem bude asi v tom ze nic takoveho ani nepotrebujem. kto chce zavodit uz davno hraje lfs nebo si nasel oblibeny mod do rfactor.
-
Ku.a, to chci... *2* *2* *2* *2*
-
Nechápu tu kritiku... kromě modů pro hry na PC tu nic takového dlouho nebylo nevděčníci :)
Zajímalo by mě jestli přítomní kritici si někdy f1 2010 zahrálí bez jediného asistenta :)
Na další díl a spoustu inovací se těším. -
Doufam ze tento rok bude ta fyzika realnejsi ne ten blaf co byl minuly rok..fakt hruza jak se to napriklad trhalo to auto v zatacce na plny plyn v Suzuce
-
To jsou záběry z konzolí, I presume?
-
Těším se! 2010ky byly super a pokud udělaj vše co slíbili v 2011 bude to super. Jen se mi nějak nelíbí ta grafika ve videu. Ty postavy mechaniků snad vypadaj hůř než dřív.. Stejně nechápu proč si s těma postavama u cesty, v boxech atp. nedaj větší práci. Zastávka v boxech je jak cesta do videoherní historie :D
-
ja se jen bojim ze to zase pojede na tom jejich enginu kterej pada v pri nacitani v DX11
-
Že by se tam dalla ta formule přetočit? Nevěřím.... *3*
-
A nekomu se ty dementni filtry libi.
-
Safety car, vlajky podél trati, průjezd boxovou uličkou, model poškození nespočívající v odlétávajících kolech, AI v boxech i během závodu. oficiální patch s daty pro další sezónu, normální menu - Dirt 3 byl extrém, tak snad v Codemasters zvolní. Grafika je asi to poslední co bych řešil.
Další rok by mohli zabrousit do historie alá GTR Legends, stejně s ročním intervalem nebudou mít co vylepšovat aby si to lidé kupovali rok co rok. -
Já nechápu ty grafiky od Codemasters, všechny jejich hry mají fakt vyblité barvy projeté nějakými dementními filtry a vypadá to prostě hnusně. Naštěstí je hra natolik "otevřená", že si to nasvětlení mohou fanoušci spravit sami. Ovšem smutné je, že fanoušci dokáži udělat lépe vypadající hru než grafici, kteří jsou za to placeni
-
Model poškození nulový, fyzika pokulhává.
-
na tuto kravinu im uz znova neskocim. Kupil som predoslu hru, akurat som bol nas**ny. Dakujem neprosim si.
-
Jsem zvědavej jestli to bude mít, stejně jako ostatní závodní hry od Codemasters, de*ilní menu a celkové hnusný a nepřehledný rozhraní. Jinak se těším.