Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Hitman Absolution střílí do tmy
11.12.2011 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Brilantně provedený trailer.
-
jen doufám že z toho nebude nejaká laciná lovestory
-
Ja to vidím takle
Nevím jestli pamatujete, že Agent 47 je jeden z desítek klonů se speciální DNA. Řekněme, že Hitman ma babu(či má dceru, sestru a možná je to Diana) ke které ho něco váže.
Pošlou mu na ní klona a to má za následek, že vinna padne na Agenta 47.
Toho samozřejmě vyvede z míry.
No později zjistí, že baba přežila a je v kómatu v nemocnici. Natož jí chrání 3 strana, která uvěřila, že ji chce Agent 47 zabít a ti co ji chtěli opravdu zabít ji naopak potřebují dostat, protože něco ví. Či si mnou ruce, protože 47 je v trablech.
V těch akčních sequencích, kde se nestará o to kdo ho vidí, to pravděpodobně není A-47.
Jinak bych si asi nedokázal vysvětlit tu změnu z Inkognito přístupu na Painkillera. -
Perfektní hudební doprovod, Jesper Kyd umí.
-
vyoada to spis na Hitman of Duty *2*
-
Co si mám myslet o traileru k Hitmanovi, kde ukazují samé přestřelky? No nic dobrého to není...K tomuto dílu jsem velice skeptický....už jsme mohli vidět skripty a cool helikoptéru co roztřílí celé patro na sra*ky...o skryptech a roztřílení všeho na sra*ky Hitman nikdy nebyl...Pamatuju si, když jsem hrál některé msie neustále dokola a snažil jsem se je dohrát bez jediného výstřelu (chloroform lover) či alertu...jestli tohle v novém hitmanu nepůjde...obávám se v průs*r... ta mise v knihovně mě v tom jen utvrzuje...
-
Mam rozbitej zvuk sam?
-
Super.. jen doufám že to nebude konzolově ovládaný.. aby to nesprznily jako Splinter cell..
-
-
co konzolovy ovládaný to přežiju ale hlavně ať to není tak vymaštěná střílečka jako byl Conviction. To bych jako fanoušek Hitmana nepřežil.
-
-
Je rozdíl se prostřílet. A je rozdíl vejít do místnosti a během pěti vteřin postřílet 20 lotrů. To se dá povézt jedině v CoD
-
Já to pochopil tak, že jak v tom prvním traileru ji přišel zabít do tý sprchy, tak přežila(jak tam leží s tou mincou v ruce) a teď ji přišel dorazit(osvobodit-zvrat) a než ho ti týpci zdrželi, tak ji zatím evakuovali. *3*
-
-
*5*
-